MY INSTAGRAM WEEK #30

My Instagram Week #30 | UrbanMoms.nl
Het is februari, maar alles behalve winter. Afgelopen week was het vooral herfst afgewisseld met lente! Met mijn boys hebben we in plassen gestampt en heerlijk gefietst. En we hebben de WOBS (Warm On Bikes) getest. Ja, ook Sander! Wij hadden geen koude handen toen we thuis kwamen, top dus! Lees hier trouwens de hele blogpost.
Over februari gesproken, deze maand staat in het teken van ‘Be Creative’ en dat betekent dat je toffe DIY’s, creatieve Uit Tips of gadgets terug vindt op de blog. Afgelopen week kon je zien dat ik bij The Kidspiration Club in Amsterdam ben geweest. Dit is een kunstgeschiedenis-atelier voor kids van 3-12 jaar. Zo gaaf om te zien hoe Roxanne en Suzanne hun passie over brengen op de kids.
En of het zo moest zijn in deze creatieve maand, maar Sander is een week op business-trip dus tellen Flint en ik de dagen af met een zelfgemaakte aftelkalender. Wel zo duidelijk voor die kleintjes. Want hoe lang is een week? Dit maakt het voor hem in ieder geval inzichtelijker.

Verder introdceerden wij op UMB het nieuwe Nederlandse label Boys Like Us. Toffe t-shirts voor urban boys van 3-14 jaar. En gaven wij jullie een sneak peek van de zomercollectie van het Franse merk Little ElevenParis. Zo gaaf die knipoog naar de jaren 90. En hebben jullie al meegedaan met de FFG van deze week? Er zijn 2 baseball jackets van het Zweedse Filemon Kid te winnen! Good luck!

Fijne zondag en tot volgende week!

XO Esther

(Visited 37 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *