MY INSTAGRAM WEEK #31

My Instagram Week #31 | UrbanMoms.nlWat een heerlijke week, want na 6 hele dagen was Sander weer terug van zijn business trip. Hij gaat regelmatig op reis, dus wij zijn er inmiddels wel aan gewend dat hij een paar dagen weg is. Maar het lijkt wel of het gemis bij Flint steeds groter wordt als zijn vader weg is. Missen is een begrip wat hij nog niet helemaal begrijpt, maar je merkt aan alles dat hij zijn vader mist: hij slaapt slecht en eet minder goed. Gelukkig is Sander inmiddels weer thuis, is Flint verwend met een mooie spaceshuttle (die hij helemaal het einde vindt) en is het leven weer zoals het moet zijn :)

Daarnaast was het een fijne week, omdat ik eindelijk new born baby Hunter van gastblogger Daniella mocht bewonderen. Wat een scheetje!
Kreeg ik op Valentijnsdag een mooie verrassing toegestuurd van Brabantia, kreeg ik van Sander ontbijt op bed én heb ik mezelf getrakteerd op een paar fijne cadeautjes!
Over fijne cadeautjes gesproken. Afgelopen week had ik een hele leuke invite in mijn mailbox. Of ik a.s. vrijdag mee wil naar de finale van The Voice Kids…! Hoe leuk!! Houden jullie in de gaten of jullie me spotten in het publiek? ;)
En bereikte UMB gisteren de 1000ste volger op Instagram, yeah!! Thanks y’all!

Ook ging er weer veel inspiratie online. En omdat we in de ‘Be Creative’ maand zitten, wat extra creatieve blogposts dit keer! Wat dacht je van de handgemaakte interieur objecten van Bisou de Lou. Of de -allereerste- DIY origami beer tutorial (oftewel stap-voor-stap uitgelegd) gemaakt door Marieke van Indie-ish.
Ook had gastblogger Myra weer een onwijs leuke Uit Tip in Amsterdam om met de kids te doen en geven we deze week 2 paar WOBS weg! Wil jij nooit meer koude handen op de fiets? Doe dan zeker mee met de FFG van deze week!

Vandaag is het voor ons een heerlijke lazy sunday! Hebben jullie nog plannen? Let me know, ben benieuwd!
XO Esther

(Visited 60 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *