MY INSTAGRAM WEEK #34

My Instagram Week #34 | UrbanMoms.nl
Op de warmste 8 maart ever gemeten, zaten wij niet lekker op het terras (zoals hopelijk de meesten van jullie) maar genoten wij van de sneeuw. In Snowworld wel te verstaan. Flint had daar namelijk zijn allereerste skiles. Best spannend, want 3 jaar is nog best jong om voor het eerst op skies te staan. En ondanks dat hij niet bang is aangelegd, was ik bang voor tranen ‘ik wil niet’ of het na 2 minuten ‘ik wil naar mama’ verhaal. Maar niets van dat alles, want er kon nog net een kus vanaf en weg was hij. Een uur lang berg(je) op en af met de leraar. Prachtig vond hij het. Wat wordt hij groot en wat ben ik trots!

Ook voor mijzelf was er ruimte om te leren afgelopen week. Donderdag was ik aanwezig bij de masterclass personal branding & video, georganiseerd door Meet the Blogger bij Sanoma in Hoofddorp. Altijd weer inspirerend om andere bloggers te ontmoeten en verhalen van experts te horen. Sharing is caring!

Natuurlijk ging er ook weer veel inspiratie online en maakten we het thema van deze maand bekend: Let’s Celebrate! Trouwen, verjaardagen, feestjes, geboortes etc. er is altijd wel iets te vieren! Daarom deze week in the spotlight: NINA weddings. Zij verzorgen hippe, liefdevolle en unieke bruiloften. Ja, ik wil! ;) En we geven ook nog eens twee newborn Celebrate boxen van Imps&Elfs weg, yay!
Afgelopen maandag ging er een blogpost over baby gadgets online, dinsdag lieten we jullie onze vondsten van Little Fashion Week zien en woensdag nam gastblogger Lonneke ons mee naar een nieuw geopende shop in Eindhoven. Dus get inspired y’all!

En hebben jullie trouwens onze speciale oproep gezien: “In deze Let’s Celebrate maand zijn wij op zoek naar de coolste en meest fashionable verjaardagsoutfit van jouw kindje. Mail de leukste foto naar info@urbanmoms.nl en misschien zie je jouw zoon of dochter terug op de blog deze maand!

Voor nu fijne zondag! Lekker naar buiten en geniet van het mooie weer! Tot volgende week!
XO Esther

(Visited 64 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *