MY INSTAGRAM WEEK #46

My Instagram Week #46 | UrbanMoms.nl
De afgelopen week bestond voornamelijk uit werken, werken en werken. Voor UrbanMoms.nl was ik benaderd of ik de styling wilde doen voor een kindermode vakblad. Een enorme eer; 3 spreads, 16 looks en een groepsfoto. This is BIG! Maar wat een enorme klus.

Hulde aan alle stylisten

Het heeft me de nodige bloed zweet en tranen gekost, maar gelukkig is regelen mijn tweede natuur. Alle kleding, accessoires en props had ik op tijd geregeld en op de dag zelf liep alles gesmeerd. De previews zien er heel tof uit heb ik me laten vertellen en over 6 weken is het eindresultaat te bewonderen in het vakblad Boys+Girls. Ik ben super benieuwd naar het resultaat. En natuurlijk zal ik de foto’s met jullie delen :) Maar hulde aan alle stylisten, want alleen zij weten hoeveel werk het is om alles te regelen.

Zomer Zondagen

Je snapt dat Flint en Sander weinig aan mij hebben gehad afgelopen week. En of de duvel er mee speelde, toen ik klaar was werd Flint ziek. Keelontsteking. Wat een zielig klein hoopje is het dan ineens. Gelukkig hebben we dit weekend nog wel van de zon kunnen genieten. Wij gaan vandaag waarschijnlijk ook nog even naar de Zomer Zondagen in het Euromastpark in Rotterdam. Een gemoedelijk festival voor iedereen en gratis bovendien. Op een kleedje genieten van (live) muziek, theatervoorstellingen, het weer en de sfeer. Love it!

Recap van afgelopen week

En op de blog ging er elke dag weer inspiratie online. Op maandag geen gadget dit keer, maar kidsfashion. Je zag 3 inspiratie looks van  I Dig Denim. Op dinsdag ging er een uitgebreid verslag online van Meet Up & Shop. Het allereerste event wat ik voor UrbanMoms.nl organiseerde. Op woensdag nam gastblogger Jessica je mee naar een creatieve hang-out op de NDSM-werf en op donderdag tipten wij een toffe B&B in Rotterdam. Vrijdag ging er een nieuwe FFG online, dus check it out!

Geniet van jullie zondag allemaal en tot volgende week!
XO Esther

(Visited 75 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *