MY INSTAGRAM WEEK #51 | Playtime!!

My Instagram Week #51 Playtime! | UrbanMoms.nl
Afgelopen week ben ik nog niet helemaal topfit geweest. Dus het was een rustige week, zodat ik een beetje op krachten kon komen voor dit weekend. Want dit weekend was ik in Parijs, samen met mijn goede vriendin. Vrijdag samen richting Parijs voor de kindermodebeurs van Europa; Playtime. Daar hebben we de trends voor zomer 2015 gezien en de leukste nieuwe merken gespot. Binnenkort kunnen jullie uitgebreid report verwachten van ons bezoek aan Playtime. Uiteraard hebben we gisteravond ook nog voetbal gekeken. Als ik er nu nog aan denk slaat mijn hart nog over, wat een spannende wedstrijd. Wij keken de wedstrijd in stijl, hebben jullie onze oranje gadgets al gezien?

Recap afgelopen week

Verder ging er weer veel inspiratie online deze week. Op maandag zagen jullie de leukste waterschoenen voor de zomervakantie. Dinsdag gaven we jullie een sneak peek van de Munster Kids wintercollectie die eind augustus begin september in de winkels ligt. Op woensdag nam gastblogger Myra jullie mee naar haar favoriete stekje in de Rivierenbuurt in Amsterdam. En ben je op zoek naar een leuk kraamcadeautje, kijk dan op eens bij  Sproet & Sprout. En vrijdag is er een nieuwe give away online gegaan in samenwerking met Lile Sadi.

Fijne zondag allemaal en groeten uit Parijs.
XO Esther

(Visited 50 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *