MY INSTAGRAM WEEK #53 | Tranen….

My Instagram Week #53: Tranen... | UrbanMoms.nl
Waar begin je met schrijven…. Eigenlijk is er niets meer te zeggen na zo’n grote tragedie van afgelopen donderdag. Vlucht MH17. 298 mensen omgekomen. 193 Nederlanders. Gezinnen. Kinderen. Op weg naar hun vakantiebestemming, congres of gewoon terug naar huis.
Het nieuws hoorde ik toen ik terug kwam van een condoleance. Jamal. 12 jaar. Nog zo’n tragedie. Maar dan heel dichtbij.
Bovendien was Sander afgelopen week ook nog in het buitenland, met het vliegtuig. Ik kan niet omschrijven hoe blij ik was om hem weer in mijn armen te sluiten.
Na de vliegramp had ik niet meer zo de behoefte om leuke, gezellige foto’s te posten op Instagram. Het voelt zo misplaatst. Wel geniet ik extra van mijn mannen. Wat meer qualitytime en wat minder werk.

Geniet van elkaar. Live your dreams.


Esther

(Visited 91 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *