MY INSTAGRAM WEEK #6

My Instagram week #6 | UrbanMoms.nl
De week begon goed met een heerlijke ‘flat white’ bij de Urban Espresso Bar, hoe toepasselijk! Daar had ik met één van mijn favo webshops een afspraak voor UMB voor een toffe samenwerking, maar daarover later meer ;)
Ondertussen heb ik niet stil gezeten, want er moet elke dag een blogpost online! Dus dat betekent schrijven, schrijven, schrijven. En zoals designer Tessa tegen mij zei; ‘dinsdag is het nieuwe vrijdag’ dus nam ik er maar een heerlijk wijntje bij. Over Tessa gesproken, naast mijn logo heeft zij ook mijn visitekaartjes ontworpen. En die kwamen deze week binnen, woohoooo! What do you think? Ik ben er in ieder geval super blij mee!
De foto van Flint nam ik deze week, toen hij op zijn gemak een filmpje zat te kijken. Ik verbaas me er elke keer weer over hoe hard dit meneertje groeit. En hij ziet er ook zo wijs uit met z’n armen over elkaar… Eind november wordt hij alweer 3 jaar. Man, wat gaat de tijd snel.
Aan het einde van de week had ik een primeur; mijn eerste fotoshoot voor UMB! Normaal zet ik Flint altijd op de foto, maar ik had dit keer een meisje nodig als model. Noé was een natuurtalent en binnenkort zie je haar terug op UrbanMoms.nl! De week sloten we af met een kids b-day party bij vrienden. Erg gezellig! De kids vermaakten zich opperbest op de trampoline en wij uitstekend met een wijntje ;)

Tot volgende week!
X Esther

(Visited 70 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *