MY INSTAGRAM WEEK #66 | Dutch Design Week & premiere Woezel en Pip

MY INSTAGRAM WEEK #66 | Dutch Design Week & Woezel en Pip premiere | UrbanMoms.nl

Het was een week vol afspraken, een fotoshoot, een premiere en ik ontmoette deze week veel inspirerende mensen. Afgelopen dinsdag was ik namelijk met mijn kids bloggers team onderdeel van de Dutch Design Week. In het DDW Bloggerscafe hebben we met 10 bloggers geblogd over onze kids design vondsten. Het is zo inspirerend om beginnende en ervaren mom bloggers bij elkaar te hebben en ervaringen te delen. Ik heb echt genoten!

Zwitsal theater premiere Woezel en Pip

En gisteren waren wij door Zwitsal uitgenodigd om naar de theaterpremiere van Woezel Pip te komen. Flint keek er al dagen naar uit. Zeker omdat hij zijn beste vriend mee mocht nemen! Ze mochten over de rode loper -samen met o.a. Wendy van Dijk, Jim Bakkum en Dennis Wening-, kregen te gekke Woezel oren (die de stoere boys natuurlijk niet op wilden…) en genoten van de voorstelling. En wij trouwens ook!
Na de voorstelling konden de kids nog koekjes versieren en allerlei spelletjes spelen. Wat was het goed verzorgd. De jongens waren doodop en zijn uiteindelijk allebei in de auto in slaap gevallen :).

Wat zag je afgelopen week op UrbanMoms.nl?

Op maandag ging er een Dutch design must-have Monday collage online, op dinsdag zagen jullie Flint in een toffe urban outfit, op woensdag gaf gastblogger Myra een uit tip voor tijdens de Herfstvakantie in Amsterdam en ging onze 1e DDW blogpost online, donderdag tipten wij jullie 3 vakantiehuizen in Parijs en ging de 2e DDW blogpost online over kids design. Vrijdag ging er een nieuwe FFG online i.s.m. Dutch designer Manon Garritsen en zaterdag zagen jullie de coole DIY sneakers van Monkies shoes op de blog voorbij komen.

Voor nu een fijne zondag! En see ya next week!
XO Esther

(Visited 110 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *