MY INSTAGRAM WEEK #75 | BIJNA…

My Instagram Week #75:  Bijna | UrbanMoms.nl
Langzaam maar zeker kruipen we richting het einde van het jaar. De afgelopen week was het rustig op de blog. Wij hebben heerlijk Kerst gevierd met vrienden en familie. Waar ik op kerstavond toch bijna ten huwelijk gevraagd ben. Bijna… En dat moet ik misschien even uitleggen.

Sander en ik zijn al ruim 12 jaar bij elkaar en van trouwen is het eigenlijk nog nooit gekomen. Niet dat we het niet willen, maar er waren altijd andere prioriteiten; kindje, eigen bedrijf etc. Nog steeds staat trouwen op ons lijstje, maar dan over een jaar of 10.

All I want for Christmas…

Maar toen kreeg ik op kerstavond een Bxxlght cadeau(!). My gosh, wat een vet cadeau!! Deze stond al zo lang op mijn verlanglijstje… Van de letters moest alleen nog een zin gemaakt worden, want die zaten er los bij. En ik zie W… I…. L… en ook mijn tante ziet het. We kijken elkaar aan en ik schiet vol. Dit had ik niet zien aankomen… Ook Sander verschoot van kleur, omdat hij zag wat hij onbedoelt in beweging had gezet. Hij gaf toen ook maar snel een hint in de goede richting en al snel stond het er…

‘We will always have Paris’

We hebben er erg om gelachen, want ondanks dat wij allebei helemaal niet met trouwen bezig zijn, was dit toch een heel fijn gevoel. Dus wie weet :D !

Afgelopen week op de blog

Je zag afgelopen maandag weer een must-have Monday voorbij komen, uiteraard geinspireerd op de Kerst en het komende Nieuwjaar. Dinsdag blikten wij alvast vooruit met de nieuwe zomercollectie van Les Petits Vagabonds. En woensdag zette Anouk haar favoriete ontbijt, lunch en koffie hotspots in Singapore voor ons op een rijtje. Vrijdag speelden wij voor Secret Santa, want deze week geven wij een verrassingspakket weg t.w.v. ruim €100.

Fijne zondag allemaal en tot in het nieuwe jaar!
XO Esther

P.S. Wil je geen enkele foto missen? Volg mij dan op Instagram!

(Visited 73 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *