MY INSTAGRAM WEEK #84 | Inspiratie op de Negenmaandenbeurs en voorjaarsvakantie

MY INSTAGRAM WEEK #84 | Inspiratie op de Negenmaandenbeurs en voorjaarsvakantie - UrbanMoms.nl
Voor het eerst sinds dat Flint op school zit, heb ik te maken met een vakantie. Een hele week vrij. Geen school. Geen BSO. Opa en oma op vakantie. Tsja, hoe ga je dat nu doen als werkende ouders?
Gelukkig kan ik mijn uren flexibel indelen en had ik deze week gewoon iets meer tijd met mijn kleine man en iets minder tijd voor de blog. Prioriteiten stellen ;)

Fabulous Mama en de Negenmaandenbeurs

Wel had ik afgelopen week een hele leuke afspraak bij Fabulous Mama, want we gaan een aantal leuke dingen samen doen! En was ik woensdag op de Negenmaandenbeurs om inspiratie op te doen voor de blog.
Bugaboo had een prachtige stand waar je een #bugaboselfie kon maken, presenteerden zij hun nieuwe Bugaboo Runner (voor alle hardloop fanaten) en heb ik alvast de nieuwe stijl van de Bee3 mogen bekijken. Love it!
Stokke lanceerde er hun nieuwe Home collectie met een prachtige wieg, bed, commode en ladekast. Een hele leuke en slimme manier voor het praktisch indelen van een kleine kinderkamer. Ideaal voor stadse moms ;)
De bladen Fabulous Mama en Ouders van Nu waren er ook met een eigen stand, want als mommy-to-be wil je natuurlijk geïnspireerd en geïnformeerd worden over alles wat met het moederschap te maken heeft. Of het nu over fashion of opvoeden gaat…
En de stand van Prenatal was niet te missen met de prachtige houten boom vol met fijne items van de nieuwe Sweet Petit collectie. Heb je die collectie al gezien? Te schattig!

Afgelopen week op de blog

Maandag zag je dé hit in Zweden en een absolute must-have als kraamcadeau: The Birth Poster. Petit Jule was afgelopen dinsdag de Hot Shop op de blog, een prachtig nieuwe online boutique vol mooie merken. Woensdag nam Evelien ons met de kids mee naar het Rijksmuseum en vrijdag ging er een nieuwe Fabulous Friday online i.s.m. Letters leren is een eitje.

Tot volgende week!
XO Esther

P.S. Wil je geen enkele foto missen? Volg mij dan op Instagram!

(Visited 93 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *