MY INSTAGRAM WEEK #85 | Bewustwording en verbinden

My Instagram Week #85 : Bewustwording | UrbanMoms.nl
Ik heb zo’n fijne werkweek gehad, afgelopen week! Heel hard gewerkt dat wel, maar daar krijg ik ook zoveel voor terug! Steeds meer kom ik op de plek waar ik wil zijn met UrbanMoms.

Samenwerken met andere mom bloggers

Meer bedrijven en media die willen samenwerken met mijn blog (en andere mom blogs) weten mij te vinden. Voor het B2B babyvakblad Babywereld schrijf ik bijvoorbeeld 4x per jaar een column over hoe je kunt samenwerken met bloggers. En ook de samenwerkingen met andere bloggers beginnen steeds meer vorm te krijgen. Voor het Mona project heb ik bijvoorbeeld samengewerkt met CITYMOM, Justbymanon, Kelly Caresse, Moodkids, De Pan van Pien, &SUUS en Zilverblauw. En nu loopt er een project voor Fisher Price waarvoor ik Moodkids en &SUUS weer heb gevraagd. Zo gaaf om samen te werken met deze mooie bloggers, die stuk voor stuk hun eigen identiteit hebben! En met elkaar kan je zoveel meer bereiken, zo mooi vind ik dat <3

Afgelopen week op UrbanMoms

Maandag inspireerden wij jullie met een hele toffe Must-have Monday van Toddlers and Tees, dinsdag zagen jullie de nieuwe zomercollectie van Moi voorbij komen, woensdag nam Lonneke jullie mee naar een super leuk en actief uitje in Eindhoven, donderdag inspireerden wij jullie met de sieraden collectie van Monocrafft (mom only) en vrijdag ging er een nieuwe Fabulous Friday online i.s.m. Petit Jule.

Een hele fijn (zonnige) zondag allemaal! Enjoy!
XO Esther

P.S. Wil je geen enkele foto missen? Volg mij dan op Instagram!

(Visited 71 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *