MY INSTAGRAM WEEK #87 | Back home again

MY INSTAGRAM WEEK #87 | Back home again | UrbanMoms.nl
Na een heerlijke week in de sneeuw, schrijf ik mijn Instagram Week weer thuis op de bank. Zo fijn om weer thuis te zijn, ondanks een hele leuke wintersport week met mijn lief, Flint, zusje en zwager. Zelf heb ik dit keer niet heel actief geskied i.v.m. mijn groeiende buikje, maar toch heb ik drie ochtenden op de skies gestaan. De mannen zijn de hele week druk bezig geweest met het maken van een compilatie filmpje van onze week in de sneeuw. En ik moet eerlijk zeggen, dat is ze aardig gelukt! Kijk zelf maar….

Laatste kans voor persoonlijke invite Meet Up & Shop

Ook zo’n zin in een ochtendje ‘me-time’ voor jou en je beste vriendin? Wij leggen je helemaal in de watten op zaterdag 4 april 2015 van 10.00-14.00 uur tijdens de 2e Meet Up & Shop Rotterdam edition. Je hebt alle tijd om op je gemak de nieuwe collecties bekijken en te shoppen, zonder kids om je heen. En vandaag is de laatste dag om een reactie achter te laten en kans te maken op een persoonlijke invite. Morgen maken we de 10 lucky moms bekend!

Afgelopen week op de blog

In de Must-have Monday zag je allerlei leuke items en kraamcadeautje van de nieuwe webshop Minis Only. Dinsdag deelden wij de nieuwe collectie van Mainio clothing met jullie (dit merk staat momenteel in onze top 3!). Woensdag nam Myra ons mee naar de hotspot Coffee & Coconuts in Amsterdam. Donderdag tipten wij jullie over online boodschappen doen als je zwanger bent (of net bevallen) en deelden wij de nieuwe collectie sjaals van POM Amsterdam met jullie. Vrijdag ging er een nieuwe Fabulous Friday online i.s.m. The Birth Poster.

Nog ontzettend bedankt voor al jullie lieve en leuke reacties i.v.m. mijn zwangerschap. Heel bijzonder om dit na 4 jaar nog een keer mee te maken! ♥

Fijne zondag allemaal!
XO Esther

P.S. Wil je geen enkele foto missen? Volg mij dan op Instagram!

(Visited 98 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *