MY INSTAGRAM WEEK #88 | BIRTHDAY PREPS

MY INSTAGRAM WEEK #88 | Birthday preps | UrbanMoms.nl

Terwijl ik nog heerlijk in bed lig, zijn mijn mannen in de keuken bezig. Ze smoezen al dagen en zijn ook vanmorgen vroeg hun bed uit gegaan voor de voorbereidingen op een speciaal ontbijtje. Want het is mijn verjaardag vandaag! Ik werd gesommeerd om in bed te blijven en te roepen als ik iets nodig heb. Ik geniet van de praatjes die ik hoor. Genieten doe ik nu al. Ik hou van verjaardagen. De voorbereidingen, de gezelligheid, de mensen om mij heen. Zo fijn!

Geniet van deze (regenachtige) zondag, lekker in je pyjama of met familie en mocht je nog zin hebben om erop uit te gaan, dan is er vandaag weer een Pure Markt in Amsterdam.

XO Esther

P.S. Wil je geen enkele foto missen? Volg mij dan op Instagram!

Dit zag je afgelopen week op de blog

Een nieuwe interieur Must-Have Monday van Manon, de lancering van Humanids kids collectie, een fijne Amsterdamse uit tip van Evelien, een fashionable hot shop in Rotterdam en een nieuwe Fabulous Friday i.s.m. Albert Heijn.

(Visited 231 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *