MY INSTAGRAM WEEK #91 | DAG LANG HAAR, HALLO STAGIAIRE!

My Instagram Week #91: Dag lang haar | UrbanMoms.nl

Mijn schoonzus is kapster -en een goede ook- en afgelopen woensdag mocht ik met haar mee naar een training die gegeven werd door Tim Kruik (die genomineerd is voor een coiffure award). Ik had zin in een nieuwe look, dus liet ik haar d’r gang gaan. Ze knipte een korte pony en een rechte bob, helemaal hip deze zomer vertelde Tim. En dag later heb ik mijn nieuwe coupe licht blond met een grijsgloed laten verven, want dat maakte de coupe helemaal af. Nog steeds moet ik wennen aan mijn eigen spiegelbeeld, maar ben zo blij met m’n nieuwe look! Voorlopig dus even geen staart en iets meer fohnen dan gebruikelijk, maar I love it.

Van stage sollicitaties tot een gesprek met de wethouder

Afgelopen week heb ik een aantal gesprekken gehad voor een stagiaire en met succes! Volgende week begint onze nieuwe stagiaire, zo leuk! En afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd op het gemeentehuis van Rotterdam voor een gesprek met wethouder Schneider. Rotterdam wil namelijk de stad aantrekkelijker maken voor jonge gezinnen om te wonen. Ik heb mooie plannen gehoord, wat ik als Rotterdamse natuurlijk support, en ben erg benieuwd hoe dat er straks in de praktijk uit gaat zien. Wordt vervolgd.

En vandaag zijn wij met z’n allen (+ een vriendje van Flint) naar de premiere van Dora’s Piraten Avontuur geweest, een hele leuke familiemusical! Nu zijn we met z’n 3-en op de bank geploft en ik denk dat we daar niet meer vanaf komen ;)

Geniet nog van jullie zondagavond en tot volgende week!
XO Esther

P.S. Wil je geen enkele foto missen? Volg mij dan op Instagram.

Afgelopen week op de blog

Het allerleukste vriendenboekje ever, de zomercollectie van Picnik Barcelona, een nieuwe kidproof hotspot in Rotterdam, de luiertas van Shamilla en een nieuwe Fabulous Friday i.s.m. Mockies.

(Visited 343 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *