MY INSTAGRAM WEEK #92 | STAPJE TERUG

My Instagram Week #92 | Stapje terug UrbanMoms.nl

Inmiddels ben ik bijna 19 weken zwanger van de tweede babe. Wat gaat de tijd hard! Daar waar ik eerst van dag tot dag leefde (‘is het wel goed, groeit het voldoende, wordt het niet weer een miskraam‘), vliegen de weken inmiddels voorbij. De kleine groeit goed en dat is ook te zien. Ik zal proberen om eens wat vaker een ‘bally up-date’ te posten op Instagram. Maar daar loop ik meteen tegen het ‘probleem’ aan: tijd…

Ik wil zo veel en zo graag, maar ik ben zwanger dus het tempo wat ik gewend ben moet ik wat bijstellen. UrbanMoms groeit nog steeds heel goed en ook met mijn tweede bedrijf Blogstreet* maak ik hele mooie stappen. De eeuwige strijd blijft de balans vinden tussen werk en gezin en daarin moeten keuzes gemaakt worden. Een stapje terug dus.
Daarom zal ik o.a. ‘My Instagram Week’ om de 2 weken gaan plaatsen i.p.v. elke week. Dat geeft me net even die extra tijd met mijn gezin op zondag i.p.v. met mijn computer ;)
En deze week heb ik gelukkig versterking gekregen van stagiaire Lucia. Zij komt mij tot eind augustus versterken, zo fijn! Dat geeft me net dat beetje extra lucht, zodat ik mijn tijd weer in andere lopende projecten kan steken. Never not working! ;) Fijne zondag allemaal!

XO Esther

P.S. Dit zag je afgelopen week op de blog: een speciale Moederdag blog, bezochten wij familiemusical Dora’s Piraten Avontuur, de zomercollectie van het Zweedse Koolabah, nieuwe kids concept store De Kleine Parade in Amsterdam, tips voor Koningsdag met kids en Campina interviewde mij in het kader van de Nationale Sportweek.

*Blogstreet is een niche bloggersnetwerk met de focus op mom blogs. Vanuit ons blogexpertise verbinden wij bloggers en brands, waarbij wij ons richten op kwalitatief bereik en creatieve content.

(Visited 421 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *