MY INSTAGRAM WEEK #93 | IT’S A…

My Instagram Week #93 | It's a... UrbanMoms.nl
De dag start goed. Flint staat om 6.45 uur naast ons bed te trappelen; ‘Is het vandaag Moederdag maaaaaaam…?’ Hij komt nog lekker even tussen ons in liggen, maar langer dan 15 minuten lukt vandaag niet. Zelf m’n ontbijtje maken maar dan, want Sander had gisteren een feestje. Niet wakker te krijgen :) Samen met Flint croissantjes rollen en koffie zetten. En daarna lekker terug naar de slaapkamer voor een ‘ontbijt op bed’. Ein-de-lijk mag dan het zelfgemaakte cadeautje (wat al ruim een week in onze kast verstopt ligt) worden opgemaakt. Eerlijk, dit blijft toch het leukste… Een van pasta gemaakte en beschilderde ketting ♥ die hij samen met mijn moeder heeft gemaakt. Vol trots laat hij het geschilderde hartjesbakje zien waar de ketting in zit, terwijl Sander weer in slaap is gevallen. Flint en ik eten samen lekker de croissantjes op en ik geniet nog even van ons zondagochtend blijf-zo-lang-mogelijk-in-bed ritueel.

Een jongen of een meisje?

De afgelopen twee weken hebben we weer fijne dingen gedaan: gingen (stagiaire) Lucia en ik naar de lancering van de samenwerking van Eastpak met Susan Bijl en Monocrafft, stond ik met mijn mannen in de Flair onder het kopje ‘Instagram Love’ en kreeg ik een super cadeau van Stokke voor de baby: een gloednieuwe Tripp Trapp met Newborn Set. Damn, lucky me!
En deze week hadden we de 20 weken echo. Altijd weer een spannend moment, maar ook super fijn om de kleine weer even te zien! Stiekem wisten wij al een paar weekjes wat we zouden krijgen, maar kregen het vrijdag officieel bevestigd: it’s a BOY! Nog zo’n leukerd erbij. Zo leuk en we zijn zo ontzettend blij!

Even wennen…

Ik moet eerlijk zeggen dat ik even aan het idee heb moeten wennen. Twee jongens. Oké, dat betekent dat er dus nooit een meisje in ons gezin erbij komt (ik geloof namelijk niet dat wij ooit nog voor een 3e kindje zullen gaan). We zijn in het begin van deze zwangerschap namelijk niet echt bezig geweest met het geslacht, omdat ik -na mijn miskraam in oktober- veel meer bezig ben geweest met of alles goed was met de babe. Wel had ik een voorgevoel. Ik voelde me echt een jongensmoeder, al zou ik een meisje stiekem toch wel erg leuk vinden. Maar toen we het nieuws bevestigd kregen bij een pretecho een paar weken geleden, moet ik toch even slikken. Heel dubbel, want we waren zo blij dat alles goed was! Maar er ging toch een deurtje dicht. Geen meisje…
Maar inmiddels zijn we helemaal aan het idee gewend en ik ben zo ontzettend blij dat er nog zo’n leukerd ons gezin komt versterken! Een jongen! Flint is zo enorm blij dat hij een broertje krijgt. Hij is heel lief, geeft regelmatig onverwachts kusjes op mijn buik en oefent met flesjes geven op zijn jongens pop. En ik, ik kan gewoon ‘mijn mannen’ blijven zeggen… ♥♥♥

Een hele fijne Moederdag allemaal! En tot over 2 weekjes.
XO Esther

P.S. Wil je geen enkele foto missen? Volg mij dan op Instagram!

(Visited 370 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *