MY INSTAGRAM WEEK #94: GENIETEN MET EEN GROTE G…

My Instagram Week: Genieten met een grote G | UrbanMoms.nl
Ik ben nog na aan het genieten van afgelopen week. En vooral van gisteren. Gisteren was onze jaarlijkse UMB bloggerslunch. Eindelijk weer eens met de bloggers van UrbanMoms offline bijkletsen en genieten van een heerlijke lunch. Wij aten bij ‘Uit je eigen stad’, één van mijn favoriete spots in de stad; een fijne locatie, goed eten én gratis parkeren (niet onbelangrijk). Na de lunch schoof Anki van de blog Zilverblauw aan voor een fotografie workshop. Super leerzaam en zo leuk om dit mijn bloggers cadeau te kunnen geven!

En afgelopen donderdag mocht ik een presentatie geven op het InnerCirqle Business Moms event, samen met voedingscoach Vivan Reijs, styliste Lonneke Nootenboom en journaliste Tess van Daelen. Wat een leuke en gezellige ochtend was het. Binnenkort nog een uitgebreid verslag op de blog!

Belly up-date: 22 weken

Ondertussen groeit mijn buikje goed door. Inmiddels ben ik ruim 22 weken en als ik mijn buik vergelijk mijn de zwangerschap van Flint, had ik toen zo’n buikje met 28/29 weken… Yes, zo had gaat het. Het weet immers de weg ;) Maar gelukkig gaat alles goed. Vrijdag nog even het hartje gehoord. Bijzonder blijft dat toch!
Ik voel me goed, moet wel goed op mijn rug blijven letten i.v.m. eerdere bekkenklachten, maar zeker geen klagen! Flint kijkt erg uit naar zijn broertje en is heel betrokken. Hij praat vaak tegen mijn buik en dan moet ik mijn oren dicht doen. De grootste lol heeft hij dan om poep, plas en andere gekke praat. Nu al verbondjes sluiten met zijn broer. Ik geniet daar zo van!

Vandaag hebben we een lekker familiedagje met een bonus zoon van 1,5 jaar. Alvast een beetje kunnen oefenen met twee :). En ik kan je zeggen; daar kan ik wel aan wennen! Geniet van deze zonnige zondag en tot over twee weken!
XO Esther

P.S. Wil je geen enkele foto missen? Volg mij dan op Instagram!

(Visited 274 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *