MY INSTAGRAM WEEK #95: Namen dilemma’s

My Instagram Week #95: Namen dilemma's | UrbanMoms.nl

Na een heeeeeeerlijke vakantie op Sardinië, heb ik er weer een werkweek opzitten. Wat hebben we genoten van onze laatste vakantie met z’n 3-tjes! We zijn met de auto naar Sardinië gegaan en overgevaren vanaf Genua. Slapen op een boot, een waar avontuur voor Flint. En wat kan ik genieten van die onbevangenheid en dat oprechte genieten van ons mannetje. Zijn broer heeft tijdens de vakantie een plek aan tafel, in bed, op de schommel gekregen en Flint betrekt hem in bijna elk gesprek. De baby is er nog niet eens, maar hij kijkt erg uit naar de komst van zijn broertje. Hopelijk denkt hij er tegen die tijd nog zo over ;)

Baby focus

Ik merk dat ik mijzelf moeilijk tot werken kan zetten, terwijl er enorm veel te doen is. De focus begint langzaam steeds meer richting de komst van de baby te verschuiven. Niet handig met een paar strakke deadlines in het vooruitzicht, maar blijkbaar regelt je lijf en ‘mindset’ dat dus vanzelf….
Afgelopen week heb ik een aantal nieuwe babypakjes gekocht, in de Bugaboo store heb ik een schitterende kinderwagen (de Shiny Chevron black!) uit mogen kiezen en binnenkort gaan we beginnen aan de babykamer. En dan die naam…

Help!

Lichte paniek breekt uit als ik aan de naam denk… We hebben dus géén idee! Alle namen die maar enigszins leuk zijn, schrijf ik op een lijstje in mijn telefoon. Maar er is er nog geen één die eruit springt. Een 2e coole jongensnaam, die je niet teveel hoort en die past bij de naam Flint? Iemand een suggestie? Please let me know! :)

Voor nu een hele fijne zondag en maak er een gezellige Vaderdag van!
Heb jij die overheerlijke bananen pannenkoekjes nog gemaakt?

XO Esther

P.S. Wil jij geen enkele foto missen? Volg ons op Instagram voor meer inspiratie en een persoonlijk kijkje achter de schermen!

(Visited 703 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

4 Comments

  1. Onze jongste zoon heet Fesz. De coolste naam ever! Tevens de coolste baby ever! Hij is de enige met deze naam in nl!!
    Heel verdrietig mocht hij maar 1 jaar bij ons zijn.
    Onze oudste zoon heet Zenn, ook een stoere en mooie man.
    En mocht het nou stiekem toch een meisje zijn…wij hebben ook nog onze lieve Lila!

    1. Wat een heerlijke namen Willemijn! Dank je wel voor de inspiratie. Nog steeds geen naam, dus deze suggesties zijn zeer welkom :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *