MYMINISTARS: MAAK EEN FOTOBOEK IN EEN HANDOMDRAAI MET JE TELEFOON

Foto’s maken met onze telefoon kunnen we allemaal als de beste, die is inmiddels ongeveer vergroeid aan onze hand. Maar die mooie foto’s ook goed opslaan, archiveren en ze ook nog in een boek zetten, daar is niet iedereen even goed in.Ook ik maak me daar ‘schuldig’ aan. Man wat heb ik veel foto’s gemaakt van ‘my ministars’, maar de leukste eruit selecteren voor in een boek daar kom ik maar niet aan toe. Maar er bestaat dus een app  (IOS) die het ons wel héél makkelijk maakt: MyMinistars. Ze hebben een heel leuk filmpje gemaakt wat je laat zien hoe makkelijk het is. Maar in het kort komt het hier op neer:

  1. Download de app hier
  2. Maak aparte sectie per kind
  3. Upload foto’s uit je filmrol
  4. Optie voor het toevoegen van qoutes
  5. Optie om familieleden en vrienden uit te nodigen om mee te kijken
  6. Selecteer het kind waarvan je het boek wilt maken (je kan de kleur zelf bepalen en foto voor de cover toevoegen)
  7. Et voilà, je bent klaar!

Als dat niet makkelijk is weet ik het ook niet meer. En je kan zelfs instellen dat je herinnert wordt om een foto in je album te plaatsen wanneer je dat een week niet hebt gedaan. Zo is het dus echt heel makkelijk ieder jaar een mooi album te creëren.

MyMiniStars|UrbanMoms.nl

(Visited 476 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *