Mainio clothing SS15 | UrbanMoms.nl

[NEW OP UMB] MAINIO CLOTHING: TOFFE EN COMFORTABELE SCANDINAVISCHE KLEDING

In januari van dit jaar maakte ik voor het eerst kennis met Mainio clothing uit Finland. Zij stonden met hun nieuwe collectie op Playtime, de kindermode beurs van Parijs. Ik heb daar mijn ogen uitgekeken wat betreft de collectie. Niet alleen hingen de kledingrekken vol mooie items, maar droegen de dames ook zelf Mainio. Zo tof!
Het zag er super comfortabel uit en ik was direct verliefd op de wijde katoenen jurken van stretch stof, gemaakt van dezelfde te gekke materialen die ook terug te vinden zijn in de kindercollectie.

En vorige week ontving ik een pakketje uit Finland. Als een kind zo blij was ik… Stuk voor stuk coole en comfortabele items met tof design, waar je echt vrolijk van wordt. Je zou het eens moeten voelen!

Toffe items voor kids én moms

Mainio clothing heeft te gekke items ontworpen voor kids van 0 t/m 12 jaar: rompers, leggings, shirts, longsleeves, vesten, jumpsuits en zelfs gave kleden. En de moms zijn ze dus niet vergeten, want ook voor ons zijn er toffe items te bestellen: jurken, leggings, jassen en shirts. Voor jou en je kiddo dus in 1x te bestellen, wel zo handig! Scroll naar beneden voor een aantal ‘mom’ designs en neem snel een kijkje op de website van Mainio clothing voor hun hele collectie.

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast over deze collectie als ik. Echt een merk om in de gaten te houden dus! Get inspired!

Mainio clothing SS15 babies bodysuit | UrbanMoms.nl

Mainio clothing SS15 jumpsuit, Sumu sweat tunic and Eripari leggings | UrbanMoms.nl

Mainio clothing SS15 Babies jumpsuit | UrbanMoms.nl

Mainio clothing SS15 Soranen leggings and Kivinen button hoodie | UrbanMoms.nl

Mainio clothing SS15 Sumu baby jumpsuit | UrbanMoms.nl

Mainio clothing SS15 Soranen long sleeve tee and Kivinen sweatpants | UrbanMoms.nl

Enkele Mainio items voor moms waar ik erg blij van word:
Mainio clothing SS15 Ladies Eripari oversize tunic | UrbanMoms.nl

Mainio clothing SS15 Ladies Sumu oversize sweat jacket | UrbanMoms.nl

Shop hier de collectie van Mainio clothing.

(Visited 1.167 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *