Mockies met veter AW15 | UrbanMoms.nl

NIEUW DESIGN MOCKIES BABY SCHOENTJES

Mockies heeft gisteravond hun nieuwe design schoentje gelanceerd voor komende winter en UrbanMoms kan jullie de eerste beelden laten zien! Mockies heeft aan 2 van hun leuke mocassins modelletjes een veter toegevoegd als extra detail. Te leuk voor aan de voetjes van de kids. De nieuwe Mockies zijn verkrijgbaar in beige en camel en zijn vanaf nu in hun webshop te koop voor €44,95.

Mockies met veter AW15 | UrbanMoms.nl

Mockies met veter AW15 | UrbanMoms.nl

Mockies met veter AW15 | UrbanMoms.nl

Mockies met veter AW15 | UrbanMoms.nl

(Visited 1.853 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

9 Comments

  1. Heel leuk! Alleen er is al zoveel van dat spul. Het lijkt allemaal op elkaar. Heb het eigenlijk alweer een beetje gezien. Vind je niet? Vind persoonlijk die van minimockshop leuker. Zijn net even wat anders met een printje of een kleurtje.

  2. Ik vind ze echt geweldig!! Zowel voor jongens als meisjes! Heb al 3 paar mockies maar deze winterversie moet zeker bij mijn zoontjes collectie! Het andere paar zou zo leuk zijn voor de dochter van mijn lieve vriendinnetje aangezien ze samen verkering hebben…hoe leuk nu al meedoen aan Unisex! Hahaha! Liefs Fely

  3. Voor mijn vriendin Nadine Willard voor haar dochter Milou en onze dochter Jill de meiden schelen maar paar weekjes en zou leuk zijn als ze dezelfde schoentjes hebben

    Duimen maar!
    Mvg tamara

  4. Omg love it. Ben een mama van bijna twee kinderen. milen is nu 1,5 en ben in september uitgerekend van onze babygirl. Milen heeft al hele mooie mint maar die draagt die dag in dag uit en zjnn wel toe aan vernieuwing. Hou van musthaves dus deze zou een geweldige toevoeging zijn! Hoop zo dat ik ze win !!

  5. Super gaaf!!! Heel graag een paar stoere Mockies voor ons pasgeboren zoontje Fabio en het andere paar voor het pasgeboren zoontje van mijn vriendin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *