HippieVal Rotterdam | UrbanMoms.nl

*NIEUW* UIT TIP: FAMILIE FESTIVAL HIPPIEVAL in Rotterdam

Rotterdam is een nieuw familie festival rijker! Op zondag 26 juni trappen we de zomer af met het gloednieuwe festival HippieVal. Beleef een dagje ‘Ibiza’ met family & friends, waar genoeg te doen is voor de kids en waar de mannen zich ook zullen vermaken. Naast het shoppen op de hippiemarkt is er de hele dag een muzikale invulling met DJ’s, live performances en een swingende kinderdisco. En voor degene die de dag zen wil beginnen, wordt het festival gestart met ‘Kick off Morning Yoga’. Ooooeeeee, is het al eind juni?

Voor mama’s, door mama’s

Initiatiefneemsters Jamie-lee en Dieudonnee misten kwalitatieve uitstapjes voor het hele gezin nu zij zelf moeder zijn. Uitjes waar niet alleen de kinderen het geweldig naar hun zin hebben, maar waar je zelf ook het gevoel van uitgaan kan ervaren en waar je je man niet met tegenzin mee naar toe hoeft te nemen. Tijdens HippieVal zijn er leuke workshops voor de kids (o.a. hoelahoepen en dromenvangers maken), kunnen de ladies struinen over de hippiemarkt en bloesem cocktails drinken, terwijl de mannen een drankje doen aan de bar.

Info, tickets en programma

HippieVal vind plaats op zondag 26 juni 2016 van 12.00-20.00 uur in het Bergse Bos in Rotterdam bij de prachtige locatie Vidaa ‘Island of Being’. Adres: Hoeksekade 160, Bergschenhoek.

Tickets:
Pre sale €7,50- | Regular ticket €10,-
Kinderen tot 12 jaar zijn gratis!
Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Programma:
Kick off Morning Yoga 12:00 uur
Hippiemarkt 12:00 – 17:00 uur
Music 12:00 – 20:00 uur

En kijk voor meer informatie op de website van HippieVal.

HippieVal Rotterdam | UrbanMoms.nl

(Visited 1.141 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *