Meme kids wear SS16 chapter 1 | UrbanMoms.nl

NIEUW! MÊME KIDS WEAR: CHAPTER ONE

Même bestaat eigenlijk al sinds 2015, maar lanceert deze juni pas haar eerste collectie kids- en babykleding. De collectie bestaat uit oversized en minimalistische items die niet alleen leuk zijn voor jongens, maar ook voor meisjes!

Kinderen vinden je leuk zoals je bent en dat is ook het idee achter het merk. Même is Frans voor ‘zelfde’, iedereen is gelijk ongeacht of je een jongen of meisje bent. En daarom wordt er in de collectie van Même geen onderscheid gemaakt tussen jongens en meisjes.

Meme kids wear SS16 chapter 1 | UrbanMoms.nl

Meme kids wear SS16 chapter 1 | UrbanMoms.nl

Oversized outfits met zwart en witte strepen of stippen

De meeste items hebben een oversized look waarbij er qua kleuren gekozen is voor zwart en wit. Ze hebben college jasjes met polkadots en jumpsuitjes met verticale strepen of gewoon een simpele witte blouse. Het is stoere kleding met strakke lijnen en alles kan eigenlijk wel met elkaar gemixt worden. Dat is dan ook zo handig aan de kleuren zwart en wit!

Omdat de items oversized zijn, kunnen de kids zich er makkelijk in bewegen. Sommige items hebben zelfs verstelbare banden, zoals bijvoorbeeld bij de broekjes. De broeken kunnen worden zo aangepast aan de maat en shape van de kids.

Jammer dat Même zich vooral richt op kids, want anders had ik zelf ook wel een leuk bottom-up broekje met oversized blouse (met stipjes) willen hebben. Helemaal leuk voor de zomer!

Meme kids wear SS16 chapter 1 | UrbanMoms.nl

Meme kids wear SS16 chapter 1 | UrbanMoms.nl

Vanaf juni verkrijgbaar

De kleding is vanaf juni verkrijgbaar via hun website memekidswear.com. Naast kleding, verkopen ze ook minimalistische accessoires en speelgoed die helemaal bij de outfits passen. Zo kan je kleine geheel in stijl de straat op deze zomer. En is de kleding te klein? Dan geef je het toch gewoon door aan zijn of haar broertje of zusje?! Get inspired!

Meme kids wear SS16 chapter 1 | UrbanMoms.nl

Photocredits: Même kids wear

(Visited 281 times, 1 visits today)
About the author
Lucia is editor en woont samen met haar vriend (én kat!) in het fijne Blijdorp in Rotterdam. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken voor een hamburger, of twee. Op UrbanMoms deelt ze food zaken en inspiratie waar ze blij van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *