Cos I Said So | UrbanMoms.nl

NIEUW MERK! COS I SAID SO door Anaïs

Moeder zijn van een jongetje is niet altijd even gemakkelijk als het op kledij aankomt. Ik zoek mezelf meestal echt suf om echt originele spulletjes te vinden. Ik weet niet hoe het komt, maar voor een of andere reden, scoor ik altijd vele malen makkelijker voor meisjes. Dat vond een oud schoolgenootje van mij ook na de geboorte van haar zoon en besloot gewoon zelf een merk op te zetten!

Een merk met Antwerpse roots

COS I SAID SO is een merk met echte Antwerpse roots, die coole basics brengt voor kids van 0-3 jaar en stuk voor stuk gemaakt zijn van organic cotton.
Een echt vernieuwend merk wat babykleding brengt die er een stuk stoerder en volwassener uitziet dan de typische merken die er nu reeds op de markt zijn. Wat geweldig is, is dat zij zelf alles styled en ontwerpt & daarom is COS I SAID SO dus ook een ‘eerlijk’ merk!

Cos I Said So | UrbanMoms.nl

Cos I Said So | UrbanMoms.nl

Dankzij haar eigen ervaring in de fashion, heeft ze geleerd dat seizoenen de dag van vandaag niet meer zo bindend zijn als dat ze waren en dat inspelen op de vraag, trends & klimaat de toekomst is.
De webshop is inmiddels online en wie weet volgt er snel een pop-up shop in het Antwerpse.
Oren en ogen open voor dit veelbelovende merk!

Cos I Said So | UrbanMoms.nl

Cos I Said So | UrbanMoms.nl

Cos I Said So | UrbanMoms.nl

(Visited 1.408 times, 1 visits today)
About the author
Anaïs is mama van Lou (2012) en werkt als accountmanager bij Bugaboo. Ze woont in Brabant, maar als rasechte Antwerpse gaat haar hart nog steeds sneller slaan voor deze prachtige stad aan de Schelde. Zij tipt jullie regelmatig de leukste shops en hotspots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *