Ammehoela|UrbanMoms.nl

NIEUW NEDERLANDS BABY-EN KIDSMERK: AMMEHOELA

Ammehoela, hoe leuk is de naam alleen al van dit nieuwe Nederlandse baby-en kidsmerk?Gedurfd en eigenzinnig, net zoals de naam doet vermoeden. Een nieuw merk in de markt zetten vraagt lef, doorzettingsvermogen en veel energie. En dat is precies wat Anouk Bindels en Sabine Disveld hebben, ervaring in de mode-industrie hebben ze al als respectievelijk als designer en inkoper.

Ammehoela|UrbanMoms.nl AmmehoelaZomer16Deel1C (51 van 59)

De eerste unisex collectie is voor kinderen van 0 tot 4 jaar, grafische printjes (handgeschilderd), zacht organisch katoen en fijne, comfortabele pasvormen. Voor kids die van bewegen houden. De kleding is makkelijk te mixen en matchen en doen een beetje surfachtig aan. Gave onesies, leggings en fijne shirtjes. Ook een aantal sjaaltjes en hoofdbandjes om het helemaal af te stylen.

Ammehoela|UrbanMoms.nlLIV

Bijzonder is dat Ammehoela met 5 collecties per jaar komt (de eerste ligt nu in de winkels), ze daarom snel kunnen inspelen op trends en alles goed onderling te combineren is ook.

Wij worden blij van deze eerste collectie en zijn dan ook al razend benieuwd naar de volgende.

Ammehoela|UrbanMoms.nl

(Visited 450 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *