diapersandmilk|UrbanMoms.nl

NIEUWE COLLECTIE DIAPERS AND MILK: MEER DAN ALLEEN LEGGINGS

Het Franse Diapers and Milk heeft haar collectie uitgebreid voor dit najaar en winter.De bekende en mooie leggings van Diapers and Milk waar we er al een keertje eentje van voorbij zagen komen in 1 van de outfits van Fiene het dochtertje van Elise, hebben de collectie uitgebreid. De Franse Leia Sfez, die in 2013 haar eigen legging collectie introduceerde heeft de smaak te pakken. Ze kon een aantal jaar geleden geen mooie leggings voor haar schattige dochtertje vinden, dus besloot ze zoals dat vaak gaat, ze zelf te maken. En met succes! De leggings werden een hit, gave prints in vaak witte en grijs tinten. Haar dochtertje deed als model, paraderend door Parijs als achtergrond, menig moederhart sneller kloppen en iedereen wilde ze hebben. Kijk maar eens naar haar Instagram account en je weet genoeg.

t-shirt-enfant-noir-blanc-tartan-face_77027ef0-d8cf-4159-815d-b1f0669c0b86

diapersandmilk|UrbanMoms.nl

Nu werd het in haar ogen tijd Diapers and Milk naar een volgend niveau te tillen met nieuwe producten. Mooie jassen van wol, jurken, tops, truien en broeken. De stoffen zien er geweldig mooi uit en de prints zijn ook mooi. Denk aan gave ruiten en graniet print, weer veel grijs, maar ook mooie varianten blauw die in het najaar en winter niet misstaan bij stijlvolle kleine dames en heren!

diapersandmilk|UrbanMoms.nl

diapersandmilk|UrbanMoms.nl

(Visited 114 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *