Lacherise|UrbanMoms.nl

NIEUWE COLLECTIE LA CERISE SUR LE GÂTEAU: OHLALAAAA!

Het kan zijn dat je het Franse merk La Cerise sur le gâteau al wel eens ergens bent tegengekomen, in een kinderkamer bijvoorbeeld, vaak herkenbaar aan een fel element. Zoals een bies of stippen.Vandaag lanceren ze op de Parijse interieurbeurs Maison & Objet de nieuwe collectie. En UrbanMoms mag jullie gelijktijdig alvast een sneakpeak van de collectie geven. De kleuren zijn wat donkerder, maar wel erg warm en passend bij de tijd van het jaar die er aan zit te komen.

Lacherise|UrbanMoms.nl

Gelukkig zijn de welbekende ‘wafel’ doeken met fluo bies nog steeds onderdeel van de collectie, een heerlijke baddoek voor je kleintje. En ook de mandjes, in allerlei maten en kleuren, met of zonder grote stippen zijn er weer. Die staan toch super leuk op elke baby/kinderkamer?

Lacherise|UrbanMoms.nl

Zachte en warme slaapzakjes en gezellige kussentjes zorgen dat de kamertjes er stijlvol uitzien. Wij zouden zo een paar items weten die we mee naar huis zouden willen nemen. In Amsterdam wordt La Cerise sur le gâteau verkocht bij Minimarkt en IMPS&ELFS+FRIENDS.

De volledige collectie bestaat overigens uit zoveel meer producten, ook voor volwassenen, denk aan theedoeken, schorten, beddengoed, tafelkleden, toilettassen etc.

http://urbanmoms.nl/?s=minimarkt

Lacherise|UrbanMoms.nl

(Visited 504 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *