Les Petits Vagabonds SS15 | UrbanMoms.nl

NIEUWE COLLECTIE: LES PETITS VAGABONDS SS15

Oké, de Kerst moet nog beginnen, maar wij kijken graag alvast vooruit naar komende zomer. Wat vinden jullie van de nieuwe zomercollectie van Les Petits Vagabonds?
Dit label wordt ontworpen en geproduceerd in Barcelona, maar heeft zijn roots in Istanbul. Fashion editor en stylist (van onder meer Marie Claire, Marie Claire kids en Harpers Bazaar in Istanbul) én oprichtster van Les Petits Vagabonds Duygu Hamdioglu Massol komt hier namelijk oorspronkelijk vandaan.

Geinspireerd door de 90-er jaren

De lente/zomer collectie van Les Petits Vagabonds is geinspireerd op een quote van Yoko Ono: “We are all dreamers creating the next world, the next beautiful world for ourselves and for our children.
Wij dromen even weg bij deze fijne collectie van Les Petits Vagabonds, die je voornamelijk kunt herkennen aan de vintage look, fijne katoen en viscose, gewaagde kleuren combinaties en fijne prints en strepen. Get inspired!

Les Petits Vagabonds SS15 | UrbanMoms.nl

Les Petits Vagabonds SS15 | UrbanMoms.nl

Les Petits Vagabonds SS15 | UrbanMoms.nl

Les Petits Vagabonds SS15 | UrbanMoms.nlLes Petits Vagabonds SS15 | UrbanMoms.nl
Pic credits: Les Petits Vagabonds

(Visited 161 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *