NIEUWE GRAY LABEL A/W ’15 COLLECTIE

Gray Label is een Amsterdam merk en opgericht door Emily Gray. Ze timmeren al een heel aantal jaar aan de weg met hun mooie en tijdloze kleding voor kinderen tussen de 0-8 jaar. Kernwaarden zijn minimalistisch, organic en gebruik van zachte rustige kleuren.

Aangezien je de laatste tijd vooral veel felle kleuren en drukke prints terugvindt bij de kinderkledinglijnen vinden we Gray Label een verademing tussen al het andere. Ze vallen op tussen de drukte.

Gray Label AW'15| UrbanMoms.nl

De kleding is van super zacht organisch katoen gemaakt en moet heerlijk zitten, het ziet er zo comfortabel uit, misschien wordt het tijd voor een volwassenenlijn? Al hebben ze rond Moederdag natuurlijk al zo’n fantastische jurk voor moms en kids uitgebracht. Voor kinderen is dat sowieso een van de uitgangspunten, ze moeten er fijn in kunnen bewegen en geen ‘last’ hebben van hetgeen ze aan hebben.

De nieuwe A/W ’15 collectie ziet er weer veel belovend uit. De plaatjes spreken voor zich!Gray Label AW'15| UrbanMoms.nl

Gray Label Seasonal Productcampaign-468

Gray Label Seasonal Productcampaign-props-53

(Visited 763 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

2 Comments

    1. Hi Ann! Gray Label valt eigenlijk precies op de maat. Niet te groot en niet te klein zeg maar. Groet! Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *