Hotspot: Ver Van Hier boekenwinkel voor kids | UrbanMoms.nl

NIEUWE KIDSPROOF HOTSPOT IN ROTTERDAM: VER VAN HIER

Ik ben Lisette, 33 jaar en moeder van Ruben (’14). Samen met manlief Stefan wonen wij in Rotterdam. Naast mijn werk als Adviseur Marketing & Communicatie, ben ik in het najaar van 2014 gestart met de blog Kleine Rotterdammer. Op UrbanMoms deel ik graag mijn favoriete Rotterdamse hotspots met je.

Goed nieuws, het aantal kidsproof hotspots in Rotterdam groeit! Onlangs heeft Ver van Hier haar deuren geopend aan de Kleiweg 69 en dat betekent dat er nog een fijne plek bij is gekomen waar je heel goed met kids naartoe kunt.

Ver van Hier is een kinderboekenwinkel, koffiecafé en lunchplek in één

Je stapt binnen in de winkel en bent meteen geneigd om er even rond te snuffelen. Want naast titels van nu, vind je er ook boeken ‘van vroeger’ terug. Nostalgie op en top! En hoe goed om kids van jongs af aan al het nut en het plezier van het lezen mee te geven.

Eenmaal klaar bij de boeken gaat het feest pas echt beginnen, want dan is er de koffiezaak waar je ook nog eens lekker kunt lunchen. De koffie van Giraffe smaakt er meer dan prima en iedere maand staan er drie nieuwe bijzondere broodjes op de kaart. En wat eten en drinken betreft is er natuurlijk ook aan de kleintjes gedacht. Zin in zoet? Geen probleem, genoeg keus uit lekkere taarten.

Achterin het eet-en drinkgedeelte staat een podium. En hier kunnen de kids zich verder uitleven. Spelen, boeken lezen of gewoon chillen op de grote bank: het kan er allemaal. En als je zin hebt, doe je gewoon lekker met ze mee. Geen probleem bij Ver van Hier.

Hotspot: Ver Van Hier boekenwinkel voor kids | UrbanMoms.nl

Hotspot: Ver Van Hier boekenwinkel voor kids | UrbanMoms.nl

Hotspot: Ver Van Hier boekenwinkel voor kids | UrbanMoms.nl

(Visited 1.444 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *