I Dig Denim SS16 kids | UrbanMoms.nl

DE NIEUWE LENTE/ZOMER COLLECTIE VAN I DIG DENIM

Ik ben echt dol op het mooie merk I Dig Denim. En ook dit seizoen komen ze weer met prachtige items voor kids, vrouwen én babies. Herkenbaar aan de kwalitatieve jeans in verschillende wassingen en tijdloze (basic) shirts. Hanna Clavegård is de drijvende kracht achter dit Scandinavische merk en met inmiddels 150 verkooppunten in 23 landen, is I Dig Denim niet meer weg te denken uit de (kinder)mode wereld.

In de lente/zomer collectie vind je er voor de kids o.a. dungaree denim jurkjes, flarred jeans en comfortabele jumpsuits terug. Uiteraard ook de te gekke bomberjasjes, mooie vestjes en fijne sweatpants voor de allerkleinsten.
Flint krijg ik met geen mogelijkheid meer een jeans aan (helaas!), want ‘dat zit niet lekker mama’. Maar als je wilt investeren in een goede denim, koop dan zeker een I Dig Denim broek. Voor jezelf kan je trouwens  ook goed slagen, dus wees gewaarschuwd voordat je naar hun webshop gaat ;)

In Nederland is I Dig Denim o.a. te koop bij Toddlers and Tees, Kids Department, Pomme de Jus, Rebel in the House, Cozykids, MiniMarkt en Big & Belg.

I Dig Denim SS16 baby | UrbanMoms.nl

I Dig Denim SS16 kids | UrbanMoms.nl

I Dig Denim SS16 kids | UrbanMoms.nl

I Dig Denim SS16 baby | UrbanMoms.nl

I Dig Denim SS16 kids | UrbanMoms.nl

(Visited 507 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, runt samen met haar compagnon creatief bureau vanDAMM, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *