Summer collection I Dig Denim Urban/Ocean kids | UrbanMoms.nl

NIEUWE ZOMERCOLLECTIE VAN I DIG DENIM: URBAN/OCEAN voor mom & kind

Afgelopen week heb ik me laten verleiden om een spijkerbroek bij de H&M te kopen. Uiteraard is daar helemaal niets mis mee en ik kom er graag. Maar spijkerbroeken moet ik er niet meer kopen. Ik ben immers gewend aan de kwaliteit van I Dig Denim. En ja, dan valt eigenlijk alles tegen. Volgers vanaf ‘day 1’ weten namelijk dat ik dol ben op dit label uit Zweden.

I Dig Denim is begonnen met het maken van jeans voor kids en inmiddels hebben zij hun collectie uitgebreid met comfortabele sweaters en simpele shirts voor kids van 2-15 jaar. Eind 2012 hebben ze zelfs ook een lijn voor vrouwen gelanceerd: I Dig Denim woman.

Inmiddels is hun zomercollectie in de shops verkrijgbaar! I Dig Denim is in Nederland o.a. te koop bij Born2bSeen & Kids Department. En ik heb al een aantal favorieten op mijn lijstje staan. Voor de meiden vind ik de donkergrijze Perla en Lowa dress geweldig. En voor de boys blijft de Newark jeans erg mooi qua fit. Het Bastian shirt en de Odd sweater vind ik ook erg mooi. Wat is jullie favoriet eigenlijk? Ik ben benieuwd en get inspired!

Summer collection I Dig Denim Urban/Ocean youth | UrbanMoms.nl

Summer collection I Dig Denim Urban/Ocean youth | UrbanMoms.nl

Summer collection I Dig Denim Urban/Ocean kids | UrbanMoms.nl

Summer collection I Dig Denim Urban/Ocean kids | UrbanMoms.nl

Summer collection I Dig Denim Urban/Ocean youth | UrbanMoms.nl

Summer collection I Dig Denim Urban/Ocean kids | UrbanMoms.nl

Dit zijn een aantal looks uit de I Dig Denim woman collectie:
Summer collection I Dig Denim Urban/Ocean woman | UrbanMoms.nl

(Visited 420 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, runt samen met haar compagnon creatief bureau vanDAMM, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *