No Sweet AW13 | UrbanMoms.nl

GEEN BLOEMEN PATROONTJES VOOR DIT MERK: Maak kennis met ‘NO SWEET’

Maak kennis met het Poolse merk No Sweet. Bij No Sweet zijn ze van mening dat lieve kinderen, niet nog eens liever aangekleed hoeven worden. Lees: in bloemen patroontjes, hartjes en teddyberen. Ze hebben zelfs een eigen NO GO list gemaakt en deze patronen staan er op. Het is dus een merk voor stoere kids en hun ouders, waarbij zij vooral rekening houden met detail, comfort, bescherming van de huid en het milieu.
Je kent het merk misschien al wel van hun zomercollectie ‘Don’t bug me’, die in het teken stond van insekten! Vooral kleine kevertjes zag je terug in diverse items en dat hebben ze ook doorgetrokken naar de winter. De wintercollectie ‘Don’t bug me vol.2′ bestaat uit longsleeves, jurkjes, leggings en ondergoed met o.a. kevers en wolken prints. Heel minimalistisch, speels en stijlvol.
En wist je dat ze voor hun hele collectie 100% biologisch katoen gebruiken? En dat in feite hun kleding dubbel biologisch is, omdat ook de weefsels en pigmenten voor het kleuren geen schadelijke stoffen bevatten? Hulde!

Hieronder vinden jullie enkele foto’s uit de wintercollectie van No Sweet, die in Nederland te koop is bij KidsFinest & Spruit kinderkleding.

No Sweet AW13 | UrbanMoms.nl

No Sweet AW13 | UrbanMoms.nl

No Sweet AW13 | UrbanMoms.nl

No Sweet AW13 | UrbanMoms.nl

No Sweet AW13 | UrbanMoms.nl

No Sweet AW13 | UrbanMoms.nl
No Sweet is verkrijgbaar bij KidsFinest & Spruit kinderkleding.

(Visited 232 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *