No Sweet Vol.2 | UrbanMoms.nl

NO SWEET: MOOIE BIOLOGISCHE KLEDING EN ONDERGOED tried & tested by Flint

Toen wij op vakantie waren in Frankrijk, wist ik dat er een pakketje onderweg was vanuit Polen van het mooie merk No Sweet. Twee weken geleden heb ik er al een blog over geschreven, dus jullie weten hoe mooi deze collectie er uit ziet. Maar nu had ik zelf de kans om de kleding de voelen en te ‘testen’ op Flint.
Aangezien het een verrassing was wat Wanda van No Sweet mij zou toesturen, voelde het bijna als mijn verjaardag toen ik het pakketje open maakte.
Er zaten twee onderbroekjes met het welbekende kevers patroon, een prachtige oranje longsleeve en een wolken mutsje in, verpakt in een katoenen zakje. Te leuk allemaal en ik kon niet wachten om het Flint aan te trekken. En zie hier het resultaat!
De items hebben zo’n mooie kwaliteit, zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn super comfortabel. Eigenlijk zou iedereen een item van No Sweet in huis moeten hebben. Maar ter inspiratie zie je vandaag Flint in zijn nieuwe items! Get inspired!

No Sweet Vol.2 | UrbanMoms.nl

No Sweet Vol.2 | UrbanMoms.nl

No Sweet Vol.2 | UrbanMoms.nl

No Sweet Vol.2 | UrbanMoms.nl
No Sweet is in Nederland verkrijgbaar bij KidsFinest & Spruit kinderkleding.

(Visited 263 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *