WOBS: Warm On Bikes | UrbanMoms.nl

NOOIT MEER KOUDE HANDEN OP DE FIETS MET WOBS

WOBS hoor ik je denken? Wat is dat nu weer? Letterlijk: Warm On Bikes. Deze zogenoemde bike pogies zorgen ervoor dat je nooit meer koude handen hebt, wanneer je jouw kleintje op de fiets naar de crèche of naar school brengt.
Toen UrbanMoms.nl in november Flavourites bezocht, werden wij enthousiast na het horen van het verhaal achter de WOBS. Want weet je dat WOBS zijn gemaakt van 9 tot 11 gerecycelde plastic flessen? Afval wat wordt omgezet in een concreet product, waarbij rekening wordt gehouden met het milieu én is gecombineerd met strak design. Mooi verhaal toch?

De WOBS zijn van binnen gevoerd met een super zacht bont-achtige stof. Je handschoenen kan je dus thuis laten. Je schuift de WOBS om je stuur en er worden tiewraps meegeleverd, zodat je ze aan je fiets kunt vastmaken. Winddicht, waterdicht, reflecterend in het donker en heerlijk warm! Flint hield zijn handen lekker warm in de WOBS van zijn vader, maar eigenlijk zouden ze de lijn nog moeten uitbereiden met WOBS voor kids. Wij vinden het idee in ieder geval briljant!

WOBS: Warm On Bikes | UrbanMoms.nl

WOBS: Warm On Bikes | UrbanMoms.nl

WOBS: Warm On Bikes | UrbanMoms.nlWOBS kosten €38,50 en zijn in twee uitvoeringen te koop (met en zonder handrem) in de webshop van WarmOnBikes.com.

(Visited 958 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, runt samen met haar compagnon creatief bureau vanDAMM, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

5 Comments

  1. Lees dat ze er zijn in een handrem variant. Goed dat ik t weet! De mijne waren maar gevaarlijk door mijn handrem. Op naar Wobs!

  2. Lijkt me heerlijk. Regelmatig vergeet ik mijn handschoenen dus ideaal voor mij. En bij mijn nieuwe pantersjaal ben ik helemaal in stijl! Winnen dus….:))

  3. Het is misschien een goede oplossing voor koude handen, maar ik ben bang dat er nu helemaal geen richting meer aan wordt gegeven. Veels te koud om je hand uit de wob(s) te halen………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *