Ogreen: zuiverende plantjes kinderkamer | UrbanMoms.nl

OGREEN: LUCHTZUIVERENDE PLANTJES VOOR IN DE KINDERKAMER

Misschien heb je ze al wel eens gezien in de LINDA, Flair, Elle Decoration, woonbeurs of bij de Dutch Mom Blog Awards: de luchtzuiverende planten van Ogreen. Ogreen Clean Machines zijn hippe planten die alle ruimten in je huis, op kantoor of op school aangenamer en gezonder maken.

Tegenwoordig zijn scholen en huizen meestal goed geïsoleerd. Gunstig voor het energieverbruik, maar ongezond als het gaat om schone lucht. Tel daarbij nog eens alle giftige stoffen op die ongemerkt vrijkomen uit bijvoorbeeld vloerbedekking, huisdieren, tapijten, meubels, cosmetica, schoonmaakproducten en apparaten zoals printers en je kunt je voorstellen dat de luchtkwaliteit binnen niet echt schoon is.

Ogreen: zuiverende plantjes kinderkamer | UrbanMoms.nl

Schonere lucht

Met planten in huis en op de kinderkamers wordt de lucht een stuk schoner en dit heeft een bewezen positief effect op onze kids: de creativiteit (+7 %) en productiviteit (+ 20%) nemen toe. Het verzorgen van planten geeft kinderen tevens een betrokken gevoel en leert het kinderen op een speelse wijze met de natuur om te gaan. Bovendien staat groen in de kinderkamers leuk en zuiveren Ogreen Clean Machines nare luchtjes uit de baby en kidskamers, wat een fijne bijkomstigheid is.

Ook een leuk geboorte cadeau

Ogreen is ook erg tof als origineel geboortecadeau (clean air for your newborn). De planten van Ogreen worden namelijk in een mooie giftbox per post verstuurd (zie hieronder). De planten shop je op Ogreen.eu. Ook vind je er meer informatie en verkooppunten. Get inspired!

Ogreen: zuiverende plantjes kinderkamer | UrbanMoms.nl

(Visited 1.622 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *