One We Like | UrbanMoms..nl

ONE WE LIKE: KLEDING MET ILLUSTRATIES WAAR JE BLIJ VAN WORDT

Wij schreven een tijdje geleden al over dit fijne merk: One We Like uit Zweden. Zij ontwerpen prachtige duurzame kleding voor kids, waarbij zij samenwerken met illustratoren. De kleding is super comfortabel en ziet er dus ook nog eens te gek uit. En bovendien ook heel goed betaalbaar. Shorts kosten zo’n €32, t-shirts €24 en de sweaters zo’n €37.

Lees hier terug: One We Like, simpele shirts met prachtige illustraties

Inmiddels heeft Flint zijn One We Like items flink gedragen en ik lieg niet als ik zeg dat de items er nog bijna hetzelfde uitzien! Oké, zijn t-shirt ziet er wat gedragen uit. Maar de kleur is in tact en illustraties zitten er nog prachtig op.

One We Like | UrbanMoms..nl

Must-have items uit de SS16 collectie

Dus wat was ik blij toen ik weer een pakketje uit Zweden ontving voor mijn beide jongens dit keer. De boys dragen allebei een outfit uit de SS16 collectie. Flint draagt een donkergrijs t-shirt en een mint groen short en Riff draagt hetzelfde mint groene broekje met een mint groen t-shirt. Zijn ze niet om op te eten ;) Het is een cliché, maar wat een rijkdom deze mannetjes! ♥

Mocht je trouwens de hele One We Like collectie willen bekijken, dan kan dat hier.

OWL.001

(Visited 292 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *