Hotspot: @7 De Pijp Amsterdam | UrbanMoms.nl

ONTBIJT, KOFFIE & LUNCH @7 – tried & tested: kids proof! door gastblogger Myra

In mijn buurtje, op de Scheldestraat 92, zit een van mijn favoriete stekjes om -met of zonder kids- af te spreken: @7. Voor de Rivierenbuurtgangers waarschijnlijk geen geheim, maar voor de rest van de Nederland; mocht je in de buurt van de RAI zijn, is dit een aanrader!

@7: je raadt het al, is van maandag tot en met vrijdag al om 7 uur open (zaterdag en zondag iets later). Je kan er dus terecht voor een lekker ontbijtje, lunch of high tea. Ze hebben gezonde shakes en… waarom ik vaak overstag ga; taart van bakker Holtkamp!

Naast uiteraard al dat lekkers, is eerlijk gezegd de belangrijkste reden voor mij om bij @7 af te spreken, de speelhoek voor de kids. Even achter door lopen en bij een grote tafel waar je aan kan zitten, is een hoekje speciaal ingericht voor kinderen. Heel relaxed! Ik heb vandaag de proef op de som genomen om in mijn eentje met drie! kinderen daar naar toe te gaan (ik had er eentje te leen) en het ging prima! Lekker spelen en af en toe een slokje fristi, had ik zowaar tijd om een krantje te lezen. Kinderwagens kunnen gewoon naar binnen en er is zelfs een verschoon tafel. Ze hebben bij lekker weer ook een terras, maar dat is niet zo dicht bij de speelhoek…

Hotspot: @7 De Pijp Amsterdam | UrbanMoms.nl

Hotspot: @7 De Pijp Amsterdam | UrbanMoms.nl

Hotspot: @7 De Pijp Amsterdam | UrbanMoms.nl

(Visited 527 times, 1 visits today)
About the author
Myra is moeder van Just ('10) en Quinten ('12) en woont in Amsterdam. Ze gaat er met de boys regelmatig op uit. Echte jongens die veel lawaai maken, knoeien en rondrennen, dus overal waar Myra naar toe gaat is zeker ‘kidproof’.

One Comment

  1. Heerlijk zo’n plekje! Als we in de buurt van de RAI zijn gaan we zeker @7 opzoeken. Heel toevallig heet mijn zoontje van ook toevallig 2 ook Quinten. Leuke naam hè ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *