StadMattie | UrbanMoms.nl

Ontdek jouw stad op een Stadmattie

Hoewel de bekende, synthetische en felgekleurde speelkleden ons interieur al jaren geen goed doen, mag de nieuwe variant van Stadmatties zeker gezien worden! Deze kleden zijn namelijk gemaakt van natuurlijke materialen, bevatten geen schreeuwerige kleuren en tonen ook nog eens de plattegrond van jouw stad inclusief échte herkenningspunten.

Stadmatties_3 | UrbanMoms.nl

Op deze mat van 100 x 160 cm kan je al spelend, koprollend of yoga’end Amsterdam ontdekken. Ga gezellig langs de giraf in Artis, bezoek De Dam, parkeer je speelgoedauto op het dak van een garage en ontdek welke dieren er zoal allemaal in je stad rondlopen. De matten zijn anti slip (daarom ook goed als yogamat te gebruiken) en lekker warm voor blote kindervoetjes.

Een mat van elke stad

Het doel is om uiteindelijk alle steden ter wereld om te toveren tot ‘Stadmatties’, maar voorlopig is er begonnen met onze hoofdstad Amsterdam. De schetsen voor matties van andere steden liggen echter al klaar! Kom maar op Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Parijs, Barcelona, Stockholm…

Hollands product met exotisch tintje

Het product is ontstaan met het idee om de bestaande speel – en verkeerskleden een nieuwe betekenis te geven. Een samenwerking tussen een illustrator, stadsarchitect en productontwerper resulteerde uiteindelijk in de Stadmatties. Hoewel de matties  bedacht zijn op Nederlandse bodem zijn de makers voor de materialen de grens over gegaan: de matten zijn namelijk gemaakt van Portugees kurk in combinatie met natuurlijk Vietnamees rubber.

De allereerste variant van de Stadmattie is o.a. te koop in de winkels van &klevering in Amsterdam of online via de website: stadmatties.nl

(Visited 702 times, 1 visits today)
About the author
Lauri Kok (30) is een geboren en getogen Rotterdamse en als moeder van de 13 jarige Mikai ('05) weet ze inmiddels alle ins en outs over het stadse leven met kids. Na haar studie communicatie heeft ze van alles gedaan, al is schrijven een van haar favo bezigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *