Kraam cadeautje | UrbanMoms.nl

ORGINELE (KRAAM) CADEAUTJES OM ZELF TE MAKEN OF TE SHOPPEN

AWESOME! A MINI VERSION OF THE TWO OF YOU, maar wat gaan we geven? Die vraag hebben wij in onze vriendinnengroep al een aantal keer gesteld. Inmiddels 11 baby’s verder hebben wij de smaak te pakken!
Persoonlijk vind ik het leuk om iets te geven waar de baby of mama jaren lang plezier van heeft.

Kliederen

Ik bedacht mij HOE LEUK zou het toch zijn als we met allen iets zouden gaan maken. Iets waar mom-to-be mee kan pronken en waar ook de baby nog wat aan heeft. Dus bij baby nummer 5 zijn we aan de slag gegaan! Als echte crea bea’s kreeg iedereen een aantal lapjes stof en een kwast in hun handen geduwd en kliederen maar!!
Heel veel lapjes stof, textielverf en vooral hysterische meiden verder is er een prachtig kleed voor baby BILLIE geboren. Uiteraard is er ook hard gewerkt voor bofkont KITT!

CottonCandies | UrbanMoms.nl

It’s all in the name

Vroeger liep je met je naam om je nek, ik wilde graag de naam van mijn kids om mijn vinger. Deze musthave zilveren stackies van CottonCandies moet je checken…hoe meer ringetjes, hoe beter!
Jouw ringetje wordt op ambachtelijke wijze, van begin tot eind vanuit losse materialen met de hand gemaakt.
Eentje die het ook goed doet, een echte tranentrekker bij de kersverse mama’s is de gepersonaliseerde poster van Winkeltje van Anne. Een SUPER kado voor je mini me!

Gepersonaliseerde poster | UrbanMoms.nl

(Visited 554 times, 1 visits today)
About the author
Marjolein (34) is mama van twee coole kids Mels Bink ('12) & Kitt Jane ('16) Ze woont onder de rook van Rotterdam en houdt -meer dan anything in the world- van mode & interieur! Op UrbanMoms deelt ze wat zij te gek vindt op het gebied van 'kids & cool moms'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *