Fiene in Zeeman en Bobo Choses | UrbanMoms.nl

OUTFIT INSPIRATIE: MIX & MATCH

Het jasje wat Fiene draagt heb ik gescoord bij de Zeeman. Ja je leest het goed, Zeeman! Voor een klein prijsje een te gek jasje! Een ideaal ‘tussen jasje’, maar ook leuk als warm vest. Hier heb ik het jasje gecombineerd met een rokje van het Spaanse label Bobo Choses en een t-shirtje van de Mango. De kniekousen van Collégien heb je in tal van kleuren. Ideaal om je outfit compleet te maken en niet alleen voor de kids leuk, je hebt ze ook voor de mommy’s :-).

Fiene in Bobo Choses | UrbanMoms.nl

Met deze outfit heb ik low budget items gecombineerd met een high-end item, zo blijft het voor je portemonnee tenslotte ook leuk! Mix & match, dat is soms ook durven en simpelweg experimenteren, maar daarmee maak je elke outfit wel persoonlijk en kan je meer setjes maken.

Fiene in Mini Rodini AW16 | UrbanMoms.nl

Alaska meets Afrika

Hier draagt Fiene een broekje van Mini Rodini. De eco- bewuste kleding van Mini Rodini is vriendelijk voor het milieu en kwalitatief super goed. Deze collectie is geïnspireerd op het koude leven in Alaska, oftewel rendieren, wolven en pinguïns. Het shirtje is eveneens van de Mango. En natuurlijk de schoenen niet te vergeten, ‘tijger Annie’ is nog steeds helemaal hipper de pip dus haal de tijgerprint maar uit de kast. De schoenen met tijgerprint zijn van Vans en maken elke outfit net even wat spannender!

(Visited 349 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *