LittleLabel | UrbanMoms.nl

PERFECT BASICS: LITTLE LABEL SS16

Little Label bekend van de fijne collecties met vooral basics en mooi organisch katoen, heeft weer fijne spullen voor deze lente en zomer. En nu het weer steeds lekkerder wordt en we zo nu en dan zelfs naar buiten kunnen zonder jas, spelen in het zand zonder schoenen aan, kunnen we ook eindelijk onze nieuwe kleren aan, jeeh!

Unisex, comfortabel en zacht

Voor Piet en Mickey een zelfde trui, hoe leuk dat broer en zus ook gewoon kunnen ‘twinnen’? Ik houd van het Bretonse streepje en ben ieder jaar weer blij wanneer ik ze in collecties terugvind. Ik denk gelijk aan bootjes, water en de zon uiteraard. Het streepje gaat nooit uit de mode, dat is inmiddels nu wel duidelijk. Maakt niet uit in welke kleur. Deze zijn zwart met wit, weer eens iets anders vond ik.
De truien zijn soepel, stevig (dus vormbehoud), maar wel zacht. De trui voor Mickey heeft nog een grappige opdruk, Ahoy (sailor ;-))

LittleLabel|UrbanMoms.nl

Tycho (nu 3,5) draagt de heerlijke chino sweatbroek -of wel joggingbroek zoals hij het zelf noemt-. Hij is nog wat aan de grote kant, maar hij wil ‘m nu al bijna niet meer uit.
Ik dacht eerst nog dat zijn grote broer hem anders eerst nog een paar maanden aan kon, maar daar is Tycho het niet mee eens. Dan maar beetje oprollen, ik houd wel van dat nonchalante. En het is duidelijk dat dit een broek is die wel even meegaat. De stoffen voelen echt fijn aan en kunnen tegen een stootje. Ik ben fan!

LittleLabel|UrbanMoms.nl

LittleLabel|UrbanMoms.nl

Kijk voor de hele Rivièra Stripes & Dots collectie eens op de website van Little Label.

(Visited 273 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *