Petit Albion | UrbanMoms.nl

PETIT ALBION: LAAT DE KOU MAAR KOMEN!

Bij het zien van deze vrolijke mutsjes, sokjes en wantjes voor kindjes van 0 tot 6 jaar krijgen wij best zin om onze kleintjes daar eens lekker in in te pakken. Het Britse Petit Albion maakt sinds 2 jaar deze hand gebreide producten allemaal zelf in Engeland. Daar kiezen ze bewust voor, net zoals het kiezen van de materialen. Alles is zorgvuldig uitgezocht en geselecteerd op duurzaamheid en zachtheid. Het is zo gemaakt dat het lang meegaat, dus meerdere kinderen in 1 familie kunnen er van genieten en warm gehouden worden.

Petit Albion | UrbanMoms.nl

Petit Albion | UrbanMoms.nl

Petit Albion | UrbanMoms.nl

Wij zijn verliefd geworden op de kleuren combinaties en pompoentjes die de meeste sokjes en mutsjes hebben.

En hoe leuk is deze cadeauset hieronder? Inmiddels weten we welke vriendinnen er in de winter gaan bevallen (of misschien jijzelf wel?!) en hoe leuk om zo’n set cadeau te geven om de kleintjes de eerste maanden lekker warm in te houden EN er ook nog eens te zoet uit te laten zien!

Petit Albion | UrbanMoms.nl

Nog een leuk aspect van dit merk is dat de ontwerpers lokaal ook iets terug wilden doen, dus geven ze in en rondom London verschillende workshops, en niet alleen voor diegene die ook breiden, nee ze vinden het leuk om ideeën uit te wisselen en te brainstormen met andere creatievelingen! We like!

(Visited 368 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *