PetitesPattes|Urbanmoms.nl

PETITES PATTES: VROLIJKE SOKJES MET VERRASSENDE PRINTJES

Sokken, daar kunnen we er niet genoeg van hebben. Los van het feit dat er om de haverklap een sok op miraculeuze wijze verdwijnt in de wasmachine, kunnen ze een outfit ook afmaken.

De kleintjes hebben vaak nog geen schoentjes aan en een leuk sokje kan de outfit net even opfleuren met een gekke print of opvallend kleurtje.

PetitesPattes|Urbanmoms.nl

Helemaal met de sokjes van Petites Pattes. Dit Engelse merk gebruikt enkel zacht katoen voor de babyvoetjes. Ook hebben ze een speciale weeftechniek ontwikkeld die het gebruik van rubber (antislip) onder de voetzooltjes en hielen overbodig maakt. Dit wil namelijk nog wel eens voor wat irritatie zorgen.

PetitesPattes|Urbanmoms.nlPetitesPattes|Urbanmoms.nl

De focus ligt op de allerkleinste (0-12 maanden), maar er zitten ook ontwerpen bij voor de wat grotere kindjes, waaronder ook maillots. De unieke designs maken het ook mogelijk om te ‘mix & matchen’, dus mocht er inderdaad weer eens een sok verdwenen zijn, dan kan je de overgebleven sok gerust mixen met een ander designtje, dat vinden wij best wel heel handig!

Er zijn ook leuke cadeauboxen om te geven, want zeg nou zelf van deze printjes wordt iedereen vrolijk. En sokjes, daar kunnen we er niet genoeg van hebben..

PetitesPattes|Urbanmoms.nl

(Visited 224 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *