PLAYTIME PARIS SS16: ONZE ZOMER FAVORIETEN VOOR 2016

Afgelopen zaterdag bezochten blogger Anaïs en ik de kindermodebeurs in Parijs. Wij waren er op uitnodiging van Playtime zelf, om samen met Paul & Paula en Pirouette blog onze 13 favoriete items van de beurs te selecteren. Nu op de Playtime website te bewonderen!
Ondanks de 40 graden en geen airco op de beursvloer was het een inspirerende dag. Nederland en België waren er goed vertegenwoordigd met o.a. Repose Amsterdam, Sproet & Sprout, Make History, Little Indians, Caroline Bosmans, Kidscase, American Outfitters en Miss Ruby Tuesday. Trots op ons kleine kikkerlandje!

Te verwachten voor zomer 2016

Volgend jaar zien we veel mint, ge-upgrade pastel kleuren (iets feller dus) en getekende lijnen terug in de kindermode, gadgets en designs. Onze favoriete items bleken toch erg baby georiënteerd achteraf bij thuiskomst, maar ‘don’t blame me’ (want inmiddels 29 weken zwanger zoals jullie weten en vol in de baby gadgets en kleding). Maar dit waren onze ‘favourite finds’ op Playtime Paris voor zomer 2016:

Playtime SS16 Miss Ruby Tuesday | UrbanMoms.nl
Hoe leuk is dit jasje van Miss Ruby Tuesday in combinatie met het rugzakje voor volgend jaar zomer?!

Playtime SS16 Policosmos animals PCMdesign | UrbanMoms.nl
Deze te gekke ‘soft toys’ van PCMdesign (zie ook top foto), gemaakt van het schuim wat ook in wielrennersbroekjes zit. En als ze vies geworden zijn, kan je ze gemakkelijk in de wasmachine doen. De krokodil is favoriet!

Playtime Kukukid SS16 | UrbanMoms.nl
Deze kleursamenstelling van Kukukid voor zomer 2016 is spot-on. Te gek met hun matching caps.

Playtime Kidscase SS16 | UrbanMoms.nl
Ik zou willen dat deze te gekke verschoningshoes van Kidscase al in september wordt uitgeleverd voor mijn eigen baby-boy, maar we moeten nog even geduld hebben. Leuk is hij he! Ook het dekentje is te enig!

Playtime Repose Amsterdam SS16 | UrbanMoms.nl
Heel verrassend was de nieuwe kledingcollectie van Repose AMS (misschien kennen jullie ze wel van die mooie wollen dekentjes). Prachtige stoffen en mooie kleuren. Wij zijn fan!

Playtime Garbo&Friends SS16 | UrbanMoms.nl
De flesjes van Garbo&Friends worden gemaakt van BPA-vrij materiaal en zien er toch te leuk uit!

Playtime Munster SS16 | UrbanMoms.nl
Zoals we gewend zijn van Munster Kids, zien we voor volgend jaar zomer weer leuke (grafische) prints terug in de collectie. Waaronder dit leuke rompertje.

Playtime FuDje furniture & design | UrbanMoms.nl
Nieuw gelanceerd op Playtime is het Griekse design label Fudje, onderdeel van Edje Architects. Prachtige interieur designs, waaronder deze ‘wire donkey’!

Playtime Indikidual SS16 | UrbanMoms.nl
Ook de kledingcollectie van Indikidual ziet er -zoals wij van hen gewend zijn- weer kleurrijk uit voor zomer 2016.

Playtime Little Indians SS16 | UrbanMoms.nl
Naast de leuke moccs van Little Indians, bereiden zij hun kledinglijn steeds verder uit met t-shirts en leuke jasjes. Te leuk toch?!

Enkele van onze favorieten zijn ook op de website van Playtime uitgelicht. Hieronder wat moodboards:
Playtime favourites SS16 | UrbanMoms.nl
Playtime favourites SS16 | UrbanMoms.nl
Playtime favourites SS16 | UrbanMoms.nl
Playtime favourites SS16 | UrbanMoms.nl

(Visited 824 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

7 Comments

  1. Hoi Esther,

    met Inge van Kindernachtmode.com. We hebben elkaar kort gesproken tijdens de vorige editie van de Kleine Fabriek waar je toen een lezing gaf. Ik was op Playtime op zondag – vond het zaterdag wat te warm :-) Het belooft inderdaad een inspirerende 2016-zomer te worden in Kids-land. Nog veel succes met je zwangerschap – wie weet valt er binnenkort nog een Playtime-idee bij jou in de bus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *