Hema en Return to Sender Jangali knuffel | UrbanMoms.nl

PRACHTIGE DIERENKNUFFELS VAN HEMA EN RETURN TO SENDER

Hema heeft in samenwerking met Return to Sender vijf gehaakte dierenknuffels van biologisch katoen opgenomen in hun assortiment: een buffel, leeuw, olifant, neushoorn en luipaard. En deze bijzondere knuffels zijn met de hand gemaakt door moeders uit Nepal.

De knuffels zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten; ca. 25 cm en 35 cm hoog (€15 en €30). Het garen is 100% organic cotton, geverfd met een natuurlijke verf in kleuren zoals klei, leem en jeans blauw. De vulling is 100% polyester. Op het label staan leuke weetjes en tevens de handtekening of vingerafdruk van de maakster van de knuffel. Voor Riff kreeg ik zo’n mooie olifant toegestuurd en hij lijkt er ook erg blij mee te zijn. Ik vind hem prachtig in ieder geval. En een leuk cadeautje ook voor de feestdagen! Ze zijn hier online te koop.

Hema en Return to Sender Jangali knuffel | UrbanMoms.nl

Return to Sender

Wist je trouwens dat Return to Sender een initiatief is van Katja Schuurman?
Return to Sender wil door de verkoop van bijzondere producten met een goed verhaal een duurzame ontwikkeling tot stand brengen in de armste gebieden van de wereld. En op deze manier een bijdrage
leveren aan het bestrijden van armoede in deze landen.

(Visited 1.877 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *