Reiger en de Raaf | UrbanMoms.nl

Reiger en de Raaf: webshop met duurzaam speelgoed

Een gouden (webshop) tip zo vlak voor de feestdagen: Reiger en de Raaf! Een nieuwe online winkel met mooi en duurzaam speelgoed voor kids in de leeftijd van 0 tot ongeveer 12 jaar.

Wij vielen als een blok voor hun prachtige en educatieve aanbod. Geen plastic autootjes of babyspeeltjes, maar mooie (houten) alternatieven die kids uitdagen om zelf een spel te bedenken. Daar worden wij blij van!

Speelgoed dat de fantasie prikkelt

Het (voornamelijk antroposofische) speelgoed is gemaakt van natuurlijke materialen en is niet bewerkt met chemische toevoegingen. Ook is veel speelgoed in de webshop handgemaakt. De eenvoudige vormen en samenstellingen van het speelgoed stimuleren de creativiteit en fantasie van kinderen.
Onze oudste gaat naar een Montessori basisschool en veel van het speelgoed (zoals de borden om tafels te leren bijvoorbeeld) komen ons bekend voor!

De mooiste items geselecteerd

Jelle en Florrie -de drijvende kracht achter Reiger en de Raaf- hebben samen een neusje voor mooie items, want ze hebben met o.a. de houten Lego en Duplo van Mokulock, de muisjes van Maileg en de houten letterborden van Small Foot een prachtig aanbod samengesteld.

Wij selecteerden onze favorieten:

1. Haaien puzzel, €17,95
2. Muisje in doosje, €19,95
3. Houten lego, €45,95
4. Voorleesboek Zoevende Zebra, €14,95
5. Tafels leren, €11,25
6. Muziekmobiel, €47,00
7. Voorleesboek Blauwe Vinvis, €14,95
8. Rammelaar varkentje, €13,95

Is je bestelling op werkdagen voor 16:00 bij hen binnen? Dan versturen ze de bestelling dezelfde dag nog. Handig om te weten m.b.t. de Sinterklaas of Kerst inkopen. Vanaf €50 betaal je trouwens geen verzendkosten. Kijk voor het complete aanbod op de website van Reiger en de Raaf.

(Visited 768 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *