Inglo and Indi AW14 | UrbanMoms.nl

SCANDINAVISCHE ‘COOLNESS’ UIT IJSLAND

Iglo and Indi. Wij lieten jullie al eerder kennis maken met dit mooie IJslandse label. Grafische, handgetekende prints en vooral comfortabele designs. Grijs wordt gecombineerd met heldere kleuren, zoals rood en roze. En ze zijn bij Iglo and Indi niet bang om te combineren.
Bij de meisjes zie je rouches gecombineerd met een drukke print. En je ziet het ook terug, minimaal overigens, op de bovenste foto. Daarbij wordt een ruitje bij de hals gecombineerd met een drukke grafische print op de ‘bear eagle wolf’ longsleeve. Maar het klopt.

De stof is zacht en Flint draagt de top graag. Maar zijn favoriet is toch wel zijn ‘Cactus Monster’ shirt. Gewoon een heel grappig printje. En kids kan je niet blijer maken, althans die van mij :). Het shirt is nu super leuk te combineren met een gebreid vest.

Een Ingo and Indi longsleeve kost gemiddels €35, een t-shirt €28 en een broek €42. Hou wel rekening met €20 shippingskosten vanuit IJsland. Voor zover ik weet, is er nog geen retailer in Nederland, maar Iglo and Indi is wel verkrijgbaar in België bij o.a. Pepatino.be. Get inspired!

Inglo and Indi Cactus Monster | UrbanMoms.nl

Inglo and Indi AW14 | UrbanMoms.nl

Inglo and Indi AW14 | UrbanMoms.nl
Ga hier naar de webshop van Iglo and Indi.

(Visited 239 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *