Shop hotspot: Bambooz in Eindhoven | UrbanMoms.nl

[HOTSHOP] BAMBOOZ IS DE NIEUWSTE KINDERWINKEL IN EINDHOVEN door Lonneke

Ik kan er echt van genieten, online de nieuwste collecties van hippe kindermerken doorzoeken. Maar ondanks dat ik de meest prachtige en unieke items tegenkom, schaf ik uiteindelijk toch niet veel online aan. Ik weet natuurlijk wel dat deze mooie (meestal wat duurdere) kledingstukken van erg goede kwaliteit zijn en vaak eerlijk geproduceerd, maar ik mis het dat ik het kledingstuk niet even vast kan houden, kan voelen of inschatten hoe die zal vallen bij mijn kindjes. En dus durf ik het vaak net niet aan… De nieuwe kinderwinkel Bambooz die onlangs opende in Eindhoven, komt als geroepen!

Bij Bambooz verkopen ze fairtrade, ecologische en superhippe kleding voor eigenwijze kids! Merken die je vaak alleen online vindt, en hier eindelijk eens goed kan bekijken, aan passen en kan vergelijken met elkaar. Een verrijking voor onze binnenstad!
Ik werd enorm blij van de nieuwe items van het stoere merk Mini & Maximus! Bovendien zag ik dat ook dat er druk gewerkt werd om meer gave nieuwe collecties een plaatsje te geven in de winkel. Zodra alles binnen is, ga ik nog zeker even terug!
Je vindt Bambooz op de Kleine Berg 38 in Eindhoven. Sowieso is een bezoekje aan dit straatje de moeite waard, er zitten namelijk vele unieke winkeltjes en eettentjes!

Shop hotspot: Bambooz in Eindhoven | UrbanMoms.nl

Shop hotspot: Bambooz in Eindhoven | UrbanMoms.nl
Bambooz heeft ook een online shop. Bekijk hun collecties hier.

(Visited 773 times, 1 visits today)
About the author
Lonneke woont in Eindhoven met manlief en 2 kids. Ze is drijvende kracht achter WOWN! en blogt op Bubblemint.nl. Ze is gek op design, citytrips en ze gaat er graag op uit met de kids! Op UrbanMoms deelt Lonneke de trendy hotspots in de lichtstad met jullie.

2 Comments

  1. Hi Lonneke,

    Super gaaf dat je over deze nieuwe shop hotspot blogt! Zeker een verrijking voor Eindhoven met mooie fairtrade kinderkleding. Hele tof voor urban moms met hippe kids :)

    Groetjes, Danielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *