mrstarsky|UrbanMoms.nl

SLAPEN ONDER JOUW EIGEN STERRENHEMEL KAN NU MET MRSTARSKY

De meeste van jullie kunnen de 12 bekende sterrenbeelden van de astrologie wel benoemen, maar wisten jullie dat er 88 sterrenbeelden zijn? En iedereen bij geboorte een andere stand van de sterren had? Waarschijnlijk heb je daar nog nooit echt over nagedacht, maar dat is dus zo. Dat is eigenlijk best cool, en helemaal om die stand van de sterren bij jouw geboorte ook te weten. Dat vond MrStarsky ook en daarom kwamen zij met het idee om een geboorteposter te ontwikkelen. Afhankelijk van de plaats, de tijd en de datum wordt gekeken hoe de sterren precies stonden toen jij geboren werd.

mrstarsky|UrbanMoms.nl

Geboorteposter met je eigen sterrenbeelden

De poster geeft dus de hemel weer met de sterrenbeelden die op het gekozen moment te zien zijn. Er worden 5 illustraties uitgebeeld van de sterrenbeelden die op dat moment het beste te zien waren. Dus elke poster is verschillend: de hemel is altijd anders en de illustraties wisselen! Ben je overdag geboren dan is de sterrenhemel wat lichter blauw van kleur dan wanneer je ’s nachts bent geboren en zie je ook de zon door middel van een gele stip.

mrstarsky|UrbanMoms.nl

Orgineel kraam- of verjaardagskado

Hoe gaaf om in een kinderkamer op te hangen. De illustraties zijn echt super leuk en dit is nou echt een leuk kraamkado om te geven, origineel en persoonlijk. Maar niet alleen als een kindje net geboren is, juist ook bij een verjaardag als ze wat ouder zijn en in de ban van de sterren. Zo koos ik er voor om er eentje te laten maken voor mijn zoontje van 4, hij is dol op dieren en altijd aan het speuren naar de sterren aan de hemel.

Zijn eigen poster is dus echt een schot in de roos, want het is ook leerzaam, op deze manier kan je iets meer vertellen over de sterren en ook over dromen. Fijne dromen of enge dromen of dromen voor de toekomst. De poster hangt vlak bij zijn bed en hij kan hier vandaan altijd nog even naar de poster kijken. Fijne bijkomstigheid is dat de illustraties echt te gek zijn en de poster de kamer echt weer wat extra’s geeft. Grote broer is stinkend jaloers, die wil natuurlijk ook zijn eigen sterrenhemel, gelukkig is het bijna Sinterklaas én is hij bijna jarig!

mrstarsky|UrbanMoms.nl

mrstarsky|UrbanMoms.nl

YESSSS, WE GEVEN 2 POSTERS WEG

Wil jij ook zo’n gave poster voor je kindje óf als cadeau geven? Wij geven nu samen met MrStarsky 2 posters weg. Dit doen we door middel van een ‘herfstvakantie- kleurplaat-actie’. Wat moet je doen en hoe werkt het?

  1. Download hier de poster.
  2. Trek de lijntjes en maak de poster compleet.
  3. Pak stiften, potloden of verf en maak er een vrolijke poster van.
  4. Maak een foto en stuur deze incl. naam van je kindje en de leeftijd op naar evelien@urbanmoms.nl óf plaats de foto op Instagram met de volgende hashtags: #MrStarskyamsterdam #urbanmoms #urbanmomsnl
  5. Wij selecteren twee winnaars en zullen deze persoonlijk een bericht sturen.
  6. Inzenden kan tot en met 31 oktober 2016.

mrstarsky|UrbanMoms.nl

(Visited 990 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

One Comment

  1. Super leuk! Gekleurd en via de email opgestuurd afgelopen weekend!! Vriendin gaat bijna bevallen. Ik weet wat ik ga bestellen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *